Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MUHASEBECİLER ODASINDAN İTSO’YA ZİYARET”

İTSO Başkanı Yılmaz; ‘Muhasebeciler

İTSO Başkanı Yılmaz; ‘Muhasebeciler Haftası Kutlu Olsun”
İskenderun Serbest muhasebeci Mali Müşavirler (İSMO) Odası Başkanı İbrahim Kaynar ve yönetim kurulu üyeleri her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Muhasebeciler Haftası etkinlikleri kapsamında İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler.
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İbrahim Kaynar ziyarette yaptığı konuşmasında; “Bu yıl Muhasebeciler Haftasını maalesef buruk kutluyoruz. 6 Şubat tarihinde bölgemizde meydana gelen deprem felaketinde meslektaşlarımızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadık. Can kayıplarının yanı sıra mal kayıpları ve iş yerleri yıkılan üyelerimiz de oldu. Depremin ilk gününden itibaren üst kuruluşumuz olan TÜRMOB deprem bölgesine ve bizlere çok büyük yardımları oldu. Bu zorlu süreci el birliği ile atlatacağımıza inanıyorum” dedi.
Kaynar, konuşmasının devamında ise, mükelleflerin ve üyelerin sorunları ile mesleki anlamda yaşanan sıkıntılara da dikkat çekti.
Şehrimizin en önemli meslek odalarından olan İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlerin İSMO Başkanı İbrahim Kaynar nezdinde Muhasebeciler Haftasını kutlayan İ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Muhasebeciler ve odamız üyeleri deprem sürecinde gerçek anlamda çok sıkıntılı bir süreç yaşadılar. İTSO olarak, üyelerimizin gerek finansmana ulaşmaları noktasında, gerek KOSGEB ve diğer desteklerden faydalanması için elimizden gelen gayreti sarf ettik” dedi.