Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İTSO’DA NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İskenderun Ticaret ve Sanayi

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında Nisan ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı Zeki Altun başkanlığında yapıldı.
Toplantı; Avre Mobilizing Urban Life kurucusu Caner Yolal’ın bilgilendirme yaptığı video konferans ile başladı. Türkiye genelinde elektrikli otomobil için tasarladıkları çalışmaları anlatan Yolal, pilot bölge arayışı içerisinde olduklarını vurgulayarak bu konuda sine vizyon destekli olarak meclis üyelerini bilgilendirdi.


Ardından, ORDU REMAX YALI Gayrimenkul Danışmanı İnşaat Mühendisi Ahmet Kartal Ellibeş, projelerinin tanıtımını yaptı. Hatay/İskenderun Bölgesi’nin en prestijli iş yeri olarak tanıtılan NEW TOWER; 89 bağımsız ofis, 77 adet ofis, 10 adet işyeri, 2 adet restauranttan oluşan plazanın detayları hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. Satış süreci ile ilgili meclis üyelerine teknik bilgiler verdikleri toplantıya, ORDU REMAX YALI personelleri Fehmi Şahin, Ömer Çalışkan, Muhammet Musa Kartal da katıldı.


Nisan ayı meclis toplantısında söz alan İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, ülke ve bölge ekonomisindeki son gelişmelerden bahsetti. Özellikle, Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür’ün “İskenderun’un Depremselliği ve Deprem Dirençli İskenderun” konulu bir konferans vermek üzere odamızın davetlisi olarak İskenderun’a geldiği etkinlik üzerinde duran İTSO Başkanı Yılmaz, 2 saat süren ve yaklaşık 450 kişinin katıldığı konferansta, Prof. Dr. Naci Görür hocamız tarafından çok değerli bilgiler paylaşıldığını belirtti. Naci Görür Hocamız tarafından; bölgemizde birden çok fay hattı olduğunun, bölgemizin deprem üretmeye mahkûm olduğunun ve deprem dirençli bir şehir inşa etmemizin hayati önem taşıdığının ifade edildiğini, bu konuda bizi yöneten yetkililere çok iş düştüğünü belirtti.


Hesapları İnceleme Komisyonu Başkanlığı’na seçilen İbrahim Açıkgöz’ün Mart ayı mizanı ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirmesi ardından Kurucular Kurulu toplantısı yapıldı.
İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı Doğan Erten, vakfın çalışmaları hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.
İTSO Nisan ayı meclis toplantısı gündem maddelerinin görüşülerek kabul edilmesi ile sona erdi.