Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN ÜSTÜN, MAHALLE MUHTARLARIYLA İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ 

Arsuz Belediye Başkanı Sami

Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde seçilen Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldi.  

Muhtarlarla sürekli istişarede bulunacaklarını belirten Başkan Sami Üstün, “Bugün bir araya gelmemizin sebebi ilçemizin değerlerini birlikte istişarede bulunmak, aynı zamanda ilçe ile ilgili sıkıntılarını, beklentilerini sizlerle birlikte paylaşmak için bir araya geldik. 31 Mart 2024’te demokratik bir seçimden çıktık ve çok şükür herhangi bir sıkıntı yaşamadan seçimi atlattık. Bir nisandan itibaren de artık sadece kırmızı beyaz bir formayla bütün ilçenin Belediye Başkanı anlayışıyla hareket edeceğiz. Tek bir derdimiz tek bir amacımız var. Yaşadığımız coğrafyada hizmet anlayışını daha yukarılara taşımak, insanların bizden beklentilerine cevap verebilmek ve 38 muhtarla mesai arkadaşlığı yapmak istiyoruz. Çünkü bu ilçede ben muhtarlarımızı her zaman belediyenin bir kolu olarak gördüm. Sürekli bu ilçenin daha ileriye taşınması için sahada gözümüz kulağımız olarak gördük ve bundan sonra da bu şekilde devam edecek. 

Bizler sahada ne kadar güçlü ne kadar etkili ne kadar verimli olduğumuzla ilgili bir çalışma yaptık. İnsan verimliliğini, sahada çalışan arkadaşlarımızın verimliliğini daha yukarıya çekmek için birtakım dokunuşlarda bulunduk. Ben sizin çoğu iyi anlıyorum. Sizlerde aldığınız oyların hakkını vermek çalışma adına heyecanlısınız onu da biliyorum. Hep birlikte başaracağız, hep birlikte çalışacağız. Muhtarın en büyük gücü belediye. Zaten belediyenin de sahadaki en önemli faktörlerinden biri de muhtarlardır.  Ama biz doğru inandığımız ne varsa onu hayata geçirmeye çalışıyoruz. Bir kere bizler hiç kimsenin rakibi değiliz, birlikte çalışacağız, birlikte üreteceğiz ve birlikte hareket edeceğiz. Ama şöyle bir gerçek var, bazen muhtarlıklar birbiriyle istemeden de olsa kendi mahallesindeki sıkıntıları bir an önce çözüme kavuşturmak adına tatlı bir yarışa giriyor. Ancak biz belediye olarak her muhtarımızın talebini, isteğini birlikte değerlendireceğiz. Arsuz halkının mutluluğu ve huzuru bizim için çok önemli. Bu sahanın içinde bizler çok çalışacağız ama sizlerden de burada yardım istiyoruz. Ben belediye başkanı olarak elimden ne geliyorsa yapacağım.  

Belediyede birtakım değişiklikler gerçekleştirdik. Muhtarlıklar Müdürlüğüne Cüneyt Çavdır Özbey, Zabıta Müdürlüğüne Sinan Altan, Yapı Kontrol Müdürlüğüne Levent Antakyalıoğlu, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü Görevine Ali Yoksulabakan, İmar Müdürlüğüne aynı zamanda Başkan Yardımcımız olan Özgür Murt atanmıştır. Bundan sonra da bu toplantılarımızı belirli aralıklarda gerçekleştireceğiz. Ben de önümüzdeki haftadan itibaren sahada olacağım. İlçenin sıkıntılarını, vatandaşların talep ve isteklerini yakından takip edeceğim. Tüm mahallelerimizde eksik olan ne varsa tespit edilerek, eksikliklerin giderilmesi amacıyla çalışmalar gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.