Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSKENDERUN’DA KONTEYNER FUTBOL LİGİ BAŞLADI

İskenderun Kaymakamlığı’nın himayesinde, İlçe

İskenderun Kaymakamlığı’nın himayesinde, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün organizasyonunda hayata geçirilen ‘Konteyner Lig’ ödüllü futbol turnuvası başladı.

İskenderun Teknik Üniversite Kampüs Yerleşkesindeki Üsküdar konteyner içerisindeki futbol sahada, Koordinatör Kaymakam Ceyhun Denli ve İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü personellerinin de yer aldığı takım ile gençlerin oluşturduğu takım açılış maçında mücadele etti.

Konteyner ligi için çocuklar hazırlıklarını yaparken, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, Koordinatör Kaymakamlar Miyase Demirkoparan, Ceyhun Denli, Şafak Karaca, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş penaltı atışıyla ısındılar.

Futbol turnuvasına İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Koordinatör Kaymakam Ceyhun Denli, Miyase Demirkoparan, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Yıldırım, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü personelleri takım futbolcuları ve aileleri katıldı.

Spor ve eğitimi ayrılmaz bir parça olarak gördüklerini söyleyen İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, “Bugün geçici olarak bulunduğunuz konteyner kentlerden en yakın zamanda kalıcı konutlarına geçeceksiniz. Ama bu zamanlarda da sporlardan da eksik kalmamanız için sizlere bu tür etkinliklerin oluşturmak istedik. Konteyner kentlerde basketbol, voleybol ve futbol sahalarını yaparak sosyalleşmenizi istiyoruz. Yaşadığımız deprem hepimizi derinden etkiledi. Kaybettiğimiz canlarımızı geri getiremeyiz ama kalanları sosyal etkinliklerle desteklemeye çalışıyoruz.” diye konuştu.

Eğitim ve hayatınızla beraber sürdürebileceğiniz bir organizasyon yaptıklarını belirten İskenderun Kaymakamı Demiryürek, ‘‘Bu bir futbol ligi ortaokul ve liseler arasındaki yaş grupları mücadele edecek. Bunu kazanan hepimiz olacağız. Spor yapmak başlı başına bir kazanım biz böyle bakıyoruz. Ama sonuçta da ilçemize katkı sağlayan diğer bir vakıf olan İbrahim Çeçen Vakfının şöyle bir önerisi oldu. Şampiyon takım sporcularına vakıf olarak eğitim bursu verelim dediler. Bu da eğitim amacıyla yola çıkan bir organizasyonu taçlandıran bir hamle oldu. Sonuçta da şampiyon takım sporcularına da İbrahim Çeçen Vakfı tarafından verilecek bir eğitim bursu söz konusu inşallah bu da ayrı bir motivasyon olacak sizler için” diyerek emeğigeçenherkeseteşekkür etti.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da düzenlenen turnuva çocuklar için çok önemli bir aktivite olduğunu belirterek, turnuvadaki çocuklara da başarılar dileyerek, bu organizasyonda katkı gösterenlere çok teşekkür etti.

Konteyner Kent Lgi Futbol Turnuvası Mayıs ayına kadar lig usulü devam edecek.