Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

NAZMİ CEYLAN’DAN İSKENDERUN BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ’NE ZİYARET

İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı

İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Dernek binasında bir araya gelen İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan faaliyetlerinden ve spora olan düşüncelerini dile getirirken yönetim kurulu üyelerinin sorularını cevapladı.

NAZMİ CEYLAN’DAN İSKENDERUN FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ’NE ZİYARET

Yerel seçimler kapsamında yoğun programına spor camialarıyla sürdüren İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen’i ziyaret etti.

İskenderun’da taraftarlara karşı oluşturulacak lokal ihtiyacını dile getiren Nazmi Ceylan; “İskenderun’da güzide kulüplerimiz temsilcilikleri ve bölgemizdeki binlerce taraftarına uygun lokal oluşturma projemiz var.” Açıklamasında bulunurken program sonrası Başkan Düzen Fenerbahçe atkısı hediye etti.

HATAY TÜFAD İL TEMSİLCİSİ YAŞAR DÜZEN’E ZİYARET

TÜFAD İl Temsilcisi Yaşar Düzen ve yönetimine nezaket ziyareti gerçekleştiren İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan futbol üzerine Hatay’da yapılan faaliyetler üzerine fikir alışverişinde bulundu.
TÜFAD üyelerinin sorularını yanıtlayan Ceylan; “Hatay’da çok yetenekli futbolcular var ve bizler Belediye olarak üstümüze düşeni yapacağız. Yıkan değil inşa eden bir Belediye anlayışı sergileyeceğiz. Sporcu dostu Belediye olacağız.” Açıklamasında bulundu.