Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İTSO’NUN ADINI GURURLA TAŞIYAN AKSOY, KİCK BOKS ŞAMPİYONASINA KATILACAK

Ticaret ve Sanayi Odası

Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi öğrencilerinden Lütfiye Yağmur Aksoy, beden eğitimi öğretmeni Barış Yaylagül ile birlikte İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler.
22-29 Ocak tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan Türkiye Kick Boks şampiyonasına İskenderun’u temsilen katılacak olan Lütfiye Yağmur Aksoy’a başarılar dileyen İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Odamızın adını gururla taşıyan ve Kick Boks şampiyonasına hazırlanan öğrencimize katılacağı turnuvalarda başarılar dilerken, her zaman yanında olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.
Kick Boks Hocası Mustafa Cuma Uğurlu ile iyi bir kamp dönemi geçirdiğini ve şampiyonaya hazırlandığını belirten Lütfiye Yağmur Aksoy ise, görev ve sorumluluğumun bilinci ile şehrimizi, okulumuzu ve adını gururla taşıdığımız Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesine kupa ve madalya kazandırmak için elimden gelen gayreti göstereceğim. Bizlere güvenen hocalarıma, öğretmenlerime, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Levent Hakkı Yılmaz’a da desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyarette, İTSO Muhasip üye Gassan Kuran’da yer aldı.