Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HALKBANK KARAAĞAÇ MAHALLESİ’NDE AÇILDI

Halkbank, 6 Şubat depreminde

Halkbank, 6 Şubat depreminde büyük yıkıma uğrayan Hatay ve Osmaniye’deki ekonomik dinamikleri daha güçlü biçimde yeniden ayağa kaldırmak amacıyla Hatay Bölge Koordinatörlüğü’nü Arsuz’a bağlı Karaağaç Mahallesi’nde hizmete açtı.

“Birlikte Daha Güçlüyüz” inancıyla Hatay ve Osmaniye illerini kapsayan Hatay Bölge Koordinatörlüğü’nü hayata geçiren Halkbank, müşterilerine ihtiyaç duyulan her noktada hızlı, yakından ve yerinde çözüm sunmayı amaçlıyor.

Açılışa, Hatay Valisi Mustafa Masatlı, İskenderun Kaymakamı Mustafa Sefa Demiryürek, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Defne Kaymakamı Mesut Çoban, Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Fatih Tosyalı İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz, Kırıkhan Ticaret Odası Başkanı Numan Bölükbaş ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım, Halkbank yetkilileri ve iş insanları katıldı.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz açılış sonrası, Halkbank yetkilileri ile bir araya gelerek Halkbank’ın bölgemiz iş dünyası ve üyelerimiz için finansmana ulaşım ve kredi noktasında verecekleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Halkbank’ın açılışına, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri; Nedim Şaban, Hıdır Güneş, Yılmaz Çağan, Levent Çam, İTSO meclis üyesi Yılmaz Arslan katıldı.