Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSKENDERUN’DA GSB YAZ SPOR OKULLARI KURSLARI DEVAM EDİYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı


Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından her yıl 81 ilde düzenlenen GSB Yaz Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları’nın; spora erişimi mümkün olmayan çocuk, genç ve özel birey kalmaması için İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğünde ‘Yaz Spor Okulları’ kursları devam ediyor.
İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel, İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne bağlı spor tesislerinde uzman antrenörler eşliğinde; atletizm, futbol, jimnastik, hentbol, güreş, judo, kick boks, tenis, taekwondo, boks, yüzme, masa tenisi, karate, okçuluk, voleybol ve badminton olmak üzere onlarca branşta eğitimlerin verildiğini söyledi.
Müdür Gündel, Gençlik ve Spor Bakanlığının ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında İSTE Konteyner kentte ve İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü içerisinde bulunan portatif yüzme havuzlarında binlerce öğrencinin katılımıyla Yaz Spor Okulları kurslarının aralıksız sürdüğünü de sözlerine ekledi.
GSB Spor okullarında, gençlerimize ve çocuklarımıza bir yandan spor eğitimi verilirken, bir yandan da fiziksel, zihinsel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlanıyor.