Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DÜŞTÜĞÜMÜZ YERDEN KALKMASINI BİLDİK!

Yağmur, Merve ve Ecem


Yağmur, Merve ve Ecem Fahlioğulları üç kız kardeş, yaşadıkları deprem sonrasında hocaları ve aynı zamanda babaları olan Sedat Fahlioğulları gözetiminde çalışmalarını sürdürerek emeklerinin karşılığını aldılar.
Deprem sonrasında başarılarıyla umutları yeşerten sporcular ve hocaları İskenderun Gazeteciler cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetimini ziyaret ederek, burada yaşadıkları mutluluğu bölge halkıyla paylaştılar.
Başarılarından dolayı genç sporcuları kutlayan Başkan Diyap Atar, sizleri daha iyi yerlerde görmeyi arzuluyoruz. Bölgemizin gururusunuz dedi.


Göktürk akademi spor kulübü Başkanı Sedat Fahlioğulları, yaşadığımız deprem sonrasında gerçekleştirilen turnuvalarda başarılı olmamız bizleri gerçekten çok sevindirdi diyerek başarılı olmaya devam edeceğiz dedi.
Haber ekibimize düşüncelerini dile getiren bayanlarda 50 kğ kategorisinde yarışan Yağmur FAHLİOGULLARI çok zor günler geçirmemize rağmen başarılı olmak gerçekten umudumuzu ve mutluluğumuzu ikiye katladı dedi. Adana iller arası karete şampiyonasında yarışan ve başarılı bir performans elde eden Merve FAHLİOGULLARI ise çalışmalarımızı durmadan sürdüreceğiz daha iyi başarıları elde edene kadar çalışacağın dedi.
Son olarak katıldığı turnuvada 3.cü olan Ecem FAHLİOGULLARI ise ailece ciddi bir çalışam içiresindeyiz deprem yaşadık ama düştüğümüz yerden ayağa kalkmasını bildik dedi.