Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN YILMAZ’DAN DÜNYA ŞAMPİYONU OLAN SÜMEYYE BOYACI’YA TEBRİK MESAJI

Antakya Belediye Başkanı İzzettin


Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz Manchester’da düzenlenen Para Yüzme Dünya Şampiyonası’nda dünya 3.’sü olan Milli Yüzücü Sümeyye Boyacı’yı tebrik etmek üzere bir mesaj yayınladı.
Başkan Yılmaz yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi; “ Manchester’da düzenlenen Para Yüzme Dünya Şampiyonası’nda milli sporcumuz Sümeyye Boyacı kızımız büyük bir başarıya imza atarak bizleri gururlandırdı. Kadınlar 50m Sırt üstü S5 finalinde gösterdiği üstün performansla 43.32’lik derecesiyle bronz madalyanın sahibi olan ve A barajını geçmeyi başaran Sümeyye Boyacı kızımızı yürekten kutluyorum.
Antakya’mızda inşa ettiğimiz kapalı yüzme havuzuna adını vermekten gurur duyduğumuz Sümeyye Boyacı evladımızın bu üstün başarısından dolayı gurur duyuyor, başarılarının daim olmasını temenni ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle evlatlarımızı spora yönlendirmenin önemini bir kez daha vurgulamak istiyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi “Her çeşit spor faaliyetlerini, Türk gençliğinin milli terbiyesinin ana unsurlarından saymak lazımdır.” Bu bilinçle Antakya Belediyesi olarak gençlerimizi spora yönlendirecek, spor ahlakı ve eğitimi kazandıracak pek çok çalışma yürüttük, deprem sonrasındaki süreçte de yürütmeye devam ediyoruz. Antakya’mızın yeni Sümeyye Boyacı’larını yetiştirmek için yüzme kurslarımız da etap etap devam ediyor.”