Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İŞİNSANI SABAHATTİN UYGUN FB KONGRE ÜYESİ OLDU

İskenderun Fenerbahçeliler derneğinde kongre


İskenderun Fenerbahçeliler derneğinde kongre üyeliği kayıtları devam ediyor.
İskenderun Fenerbahçeliler Derneği üyesi olan, Mobilya ve Beyaz Eşya sektöründe faaliyet gösteren Uygunlar İstikbal ve Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun Fenerbahçe Kulübü Kongre Üyesi oldu.
‘FB Kongre Üyesi Olmak Hayalimdi’
Fenerbahçe Kulübü kongre üyesi olmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadığını belirten Sabahattin Uygun, “Fenerbahçe kongre üyesi olmak hayalimdi. Hayalim gerçekleştiği için çok mutluyum. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanımız Ali Koç ve yönetimine teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlere her zaman destek olan İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanımız Mustafa Düzen’e çok teşekkür ediyorum “dedi.
Rozeti Başkan Mustafa Düzen Taktı
Fenerbahçe Kongre Üyesi rozeti ve belgesini İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen’in verdiği buluşmada başkan Düzen, “Kulübün kongre üyesi olma avantajı çok büyük bir imkan. Üye projesinden tüm taraftarlarımızın yararlanması için bizlerde dernek olarak yönetim kurulu arkadaşlarımla gelecek taleplere cevap vermeye devam ediyoruz. Bugün de burada işinsanı üyemiz arkadaşımız Sabahattin Uygun’un FB kongre üyeliği rozeti ve belgesini takdim ettik. Hayırlı olsun diyorum. Fenerbahçeli olmak bir ayrıcalıktır. Bunu sadece Fenerbahçeli olan bilir” ifadelerine yer verdi.