Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÖNTÜRK HBB’DEKİ MEMURLARA GÜVENCE VERDİ

“ÇALIŞAN KARDEŞLERİMİZİN EKMEĞİYLE OYNAMAYACAĞIZ”

“ÇALIŞAN KARDEŞLERİMİZİN EKMEĞİYLE OYNAMAYACAĞIZ”

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, HBB bünyesinde çalışan memurların tüm haklarının korunacağının garantisini verdi.

Konuyla ilgili HBB bünyesinde çalışan memurlar dahil tüm personellerin garantilerinin kendisi olduğunun altını çizen Öntürk, araya nifak tohumu ekenlerin bu tür söylentiler ile amaçlarına ulaşamayacaklarını kaydetti.

Seçimi kazanamayacağını anlayan zihniyet diyerek işaret ettiği mevcut HBB yönetiminin bu tür oyunları oynayarak amacına ulaşamayacağını ve her geçen gün Hatay halkının gözünde daha da küçüleceklerini ifade eden Öntürk açıklamasında; “Hatay Büyükşehir Belediyesinde görev yapan tüm memurlarımız müsterih olsunlar. Tüm özlük haklarının korunacağının sözünü veriyorum. Sosyal denge tazminatlarının tam olarak ödeneceğinin garantisini veriyorum. Diğer çalışanlarımızın sosyal haklarının tam ve yeterli seviyede verileceğini de belirtmek isterim. Ayrıca imkanlar dahilinde de çalışanlarımıza ikramiye ödemeleri yapılacaktır. Birlikte ayağa kaldıracağımız Hatay’ımızı Hatay Büyükşehir Belediyesi çalışanlarımızla birlikte daha güçlü hale getireceğiz. Bizim tek derdimiz bu şehrin ayağa kalkmasıdır. Her bir vatandaşımızın hakkını gözeteceğimiz gibi çalışan kardeşlerimizin de ekmeğiyle oynamak gibi bir şey söz konusu dahi olamaz” dedi.