Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÖNTÜRK: HATAYLILARIN UMUDU CUMHUR İTTİFAKIDIR

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, depremin ardından kentin ayağa kalkması için milyonlarca Hataylının umudunun Cumhur İttifakı olduğunu söyledi.

Öntürk, Altınözü Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda AK Parti Hatay İl Başkanı Dr. Mustafa Erdoğan, MHP Hatay İl Başkanı M. Fevzi Altay, AK Parti Hatay Bölge Milletvekili Adem Yeşildal, Seçim Koordinasyon Başkanı Ahmet Atıç, muhtarlar ve muhtar adayları, STK temsilcileri, kanaat önderleri, Cumhur ittifakı Teşkilatı ve vatandaşlar ile iftar sofrasında buluştu.

31 Mart yerel seçimlerine az bir zaman kaldığını kaydeden Öntürk, Hatay’ın yolu, altyapısı ve suyu ile ilgili sorunları kısa sürede bitireceklerini ve kenti kırsal mahalleleri ile birlikte kalkındıracaklarını söyledi.

BİRİLERİNE DEĞİL MİLLETE HİZMET EDECEĞİZ

Cumhur İttifakı yönetiminde kentin kaynaklarının vatandaşlar için kullanılacağını belirten Öntürk; “Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Hatay’ımızda konut, yol, su, altyapı dahil tüm çalışmalar sürüyor. Ancak bu çalışmalara ayak uyduramayan bir HBB yönetimi var. Tek bildikleri HADO, EXPO yapmak. HADO’da faaliyet yok. EXPO’da faaliyet yok. Kentin kaynaklarının nereye gittiği belli değil. Allah’ın izniyle 1 Nisan’da bizim yönetimimizde bu belediye birilerine değil millete hizmet edecek. Hatay’ın ne sorunu varsa çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

Öntürk, Altınözü’nde hizmet hareketinin sürmesi, gerçek belediyeciliğin Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde başlatılması için İlçe Belediye Başkanlığı seçiminde Rıfat Sarı’ya, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde de kendisine tam destek verilmesini istedi.