Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÖNTÜRK: HATAY’I EL BİRLİĞİYLE AYAĞA KALDIRALIM

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Antakya’ya bağlı Maşuklu Mahallesi’nde gerçekleşen mahalle toplantısında hemşehrilerine seslenerek Antakya’yı el birliğiyle ayağa kaldıracaklarını söyledi.

Cumhur İttifakı Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar ve ilçe teşkilatlarının katılımlarıyla gerçekleşen ve yoğun katılımın olduğu mahalle toplantısında konuşan Öntürk; “Hatay’ımız 10 yıldır kanunen büyükşehir ama görünürde köyden farksız. Beceriksizlerin elinde Hatay’ımız hizmete muhtaç hale geldi. Hatay’ın toprağı bereketli ama halleri yok, denizi var ama plajı yok, gençliği var ama sosyalleşebilecekleri alanları yok, maharetli kadınları var ama kadınların bu hünerleri kazanca çevireceği tesisleri yok” dedi.

HATAY YILDIZ GİBİ PARLAYACAK

Hatay’ı Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri yapacaklarını kaydeden Öntürk; “İnşallah 1 Nisan itibariyle Hatay’ı büyükşehir olmanın nimetleriyle buluşturacağız. Hatay gerçek hizmetlerle buluşacak. Hatay’ı halleriyle, otogarlarıyla, organize sanayi bölgeleri, konutları, işletmeleri, yolları, caddeleri ve turistik alanları ile Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri yapacağız. Bunun için önümüzde 5 günümüz kaldı. İnşallah 31 Mart’ta beceriksizlerin elinde parya haline gelen Hatay bizimle birlikte yıldız gibi parlayacaktır” ifadelerini kullandı.

Öntürk, tüm vatandaşlardan Hatay’ın kalkınması yolunda Cumhur İttifakına destek istedi.