Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÖNCELİĞİMİZ HEMŞEHRİLERİMİZİ KONUT SAHİBİ YAPMAK

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, önceliklerinin tüm depremzede hemşehrilerini konut sahibi yapmak olduğunu söyledi.

İskenderun Cebike TOKİ konutları sakinleri ile iftar buluşması gerçekleştiren Öntürk’e, Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez de eşlik etti.

Altyapı, su ve yol gibi çok ciddi sorunları 10 yıldır çözemeyen beceriksiz bir HBB yönetiminin halk tarafından görevine son verilmesine az bir süre kaldığını kaydeden Öntürk, bu sorunları da kısa sürede çözerek kenti düzlüğe çıkaracaklarını ifade etti.

“HALKIMIZLA EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE VERECEĞİZ”

15 ilçenin tamamını önümüzdeki kış ayına dek altyapı, su ve yol gibi 3 büyük sorundan kurtaracaklarını belirten Öntürk; “İskenderun’da Mehmet Dönmez ile, diğer ilçelerimizde de belediye başkanlarımız ile birlikte ayrım yapmadan 15 ilçeye eşit hizmet götürerek Hatay’ı ayağa kaldıracağız. Halkımızla el ele, gönül gönüle vererek hiçbir sorunun çözümsüz olmadığını ve Hatay’ın nasıl ayağa kaldırılacağını herkese göstereceğiz. Devletimiz hak sahiplerine konutlarını teslim ettikten sonra biz de Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak konut üreteceğiz. Tek bir depremzede hemşehrimiz açta açıkta kalmayıncaya dek konut üretmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Öntürk, tüm hemşehrilerinden Cumhur İttifakı kadrolarına tam destek istedi.