Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MEHMET DÖNMEZ’E BEN KEFİLİM”

İskenderun Belediye Eski Başkanı

İskenderun Belediye Eski Başkanı Mete Aslan, tüm çevresi ile Mehmet Dönmez’in yanında olduğunu ifade etti ve ekledi;
MEHMET DÖNMEZ’E BEN KEFİLİM”

İskenderun’da üç dönem Belediye Başkanlığı yapan Mete Aslan, tüm çevresi ile birkez daha Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez’e destek olduklarını belirterek, kefil olduğunu açık bir dille ifade etti.
Geçtiğimiz haftalar içerisinde yapmış olduğu açıklama ile 31 Mart yerel seçimlerinde İskenderun’a çok büyük katkıları olacağına inandığı Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez’i destekleyeceğini kamuoyuna deklare eden ve efsane başkan olarak hafızalarda yerini alan Mete Aslan, Dönmez ile bir araya gelerek bazı açıklamalarda bulundu. İskenderun’a hayatını adamış biri olarak kimsenin ne şekilde konuşması olursa olsun, kulak asılmaması gerektiğini kaydeden Aslan, “Ben destek veriyorsam herşeyimi ortaya koyduğum İskenderun için destek veriyorum. İskenderun’u ayağa kaldıracağına sonuna kadar inandığım Mehmet Dönmez’in yanındayım. Kimse buna parti gözüyle bakmasın! Ben hürüm. Herkes birini desteklerken bana mı sordu da ben onlara soracağım! Siyasi bir tercihimiz yok. İnandığımız güvendiğimiz Mehmet Dönmez kardeşim var. Kişisel değil, İskenderun’un çıkarlarını, menfaatlerini her zaman savunan, her yerde konuşulan bir kent haline getirmek zorundayız. Bunu bozup çalkalamak isteyenler kusura bakmasın, biz buradayız”dedi.


Mete Aslan’ın bu güzel ifadeler karşısında gururlanıp mutlu olduğunun altını çizen Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez ise, omuzlarındaki yükün daha da arttığını söyledi. Birlik beraberlik kadar güzel birşeyin olmadığını önemle vurgulayan Dönmez, ” 1 Nisan’dan sonra İskenderun’da çok şeyler değişecek. Altyapısı ile üst yapısı ile daha birçok hizmetlerin buluştuğu bir İskenderun olacak. Herkesin gıpta ile baktığı bir İskenderun olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın! Mete Aslan başkanımızın katkısı çok önemli. Bunun yanında 70 yıllık hayatında tek kefil olduğu insan benim galiba. Buda ayrı bir gururdur” şeklinde konuştu.