Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSKENDERUN’DA LÜTFÜ BAŞKAN SESLERİ YÜKSELDİ

SAVAŞ: BİZ BÜTÜN RENKLERİMİZLE

SAVAŞ: BİZ BÜTÜN RENKLERİMİZLE HATAY’IZ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr.  Lütfü Savaş, 15 ilçede başlattığı halk buluşmalarına İskenderun ilçesi ile devam etti. 

İskenderun ilçesine bağlı Akçay, Denizciler, Gürsel, Meydan, Pirireis, Kocatepe, ve Esentepe Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Savaş, halkın içindeki sevgiyi hissederek hizmetlerine devam ettiğini ve bu mutluluğunu yaşatan hemşerilerine teşekkür ettiğini ifade etti. 

Savaş, “Biz herkese eşit hizmet etmek ve birleştirici güç olmak için bu zamana kadar hizmetler gerçekleştirdik. Biz Hatay’ın yatırım ve gelecek şemasını çizdik. Hatay’ın bahçeleri çiçek açmaya devam edecek. Verdiğimiz sözleri yerine getirmenin huzuru ve mutluluğu ile yanınızdayım. Bundan sonraki yapacağımız hizmetler ve projeler ile İskenderun hak ettiği yerlere gelecek” dedi. 

Halk buluşmalarının sonraki adresi Meydan ve Pirireis Mahallesi’nde coşkuyla kucaklayan İskenderunlu hemşerilerine teşekkür eden Savaş, 15 ilçede arıtma tesisi ve altyapıya dair bütün projelerin tamamlandığını belirterek İskenderun’da 27 mahallenin daha altyapı problemlerini çözeceğini söyledi. 

Konuşmaların ardından mahalle sakinleri ile iftar sofrasında buluşarak hep birlikte orucunu açan Savaş, herkese hayırlı bir ramazan geçirmelerini temenni ederek sofrada yalnız bırakmayan hemşerilerine teşekkür etti. 

Programın devamında Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı İskenderun Başkanı Bilal Özkan ve alevi hemşerileri ile Cemevinde bir araya gelen Savaş, “Bütün değerlerimizin ahenk içinde yaşadığı Hatay’da her zaman olduğu gibi yine kardeşliğimizi savunmaya devam edeceğim. Biz hep birlikte Hatay’ız, bütün renklerimizle kardeşiz. Bununla gurur duyuyor ve hepinize gönülden teşekkür ediyorum” dedi. 

Gün boyu süren halk buluşmalarında Başkan Savaş’a CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, eski dönem Milletvekili İsmet Tokdemir, 50. Hükümet Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Nihat Matkap, CHP Hatay il Başkanı Hakan Tiryaki, CHP İskenderun Belediye Başkan adayı Mehmet Duduoğlu ve ilçe Başkanı Hüseyin Derin eşlik etti.