Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İBRAHİM GÜL’E TAM DESTEK

Çevre, Şehircilik ve İklim

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’den;
İBRAHİM GÜL’E TAM DESTEK

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Belen ilçesini ziyaret ederek Cumhur İttifakı Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül’e desteğini dile getirdi.
Bakan Özhaseki ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Belen Belediye Başkanımız İbrahim Gül’ün görev süresi boyunca yaptığı hizmetlerle bölgede takdir toplayan bir çalışmaya imza attığını dile getirerek, sözlerine şöyle devam etti.


Bölgedeki depremzedelerin yaşadığı sıkıntıları yakından takip ettiklerini ve deprem konutlarının bir an önce tamamlanarak hak sahiplerine teslim edileceğini vurguladı. Deprem sonrası mağduriyet yaşayan vatandaşlara destek olmak için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ifade eden Özhaseki, bu süreçte Cumhur İttifakı’nın önemine vurgu yaptı.
Konuşmasında, siyasi birlik ve beraberliğin önemine değinen Bakan Özhaseki, Cumhur İttifakı’nın bu süreçte sağlam bir dayanışma örneği sergilediğini belirtti. Ayrıca, muhalefetin eleştirilerine yanıt vererek, “Yıkmanın kolay, yapmanın ise zor olduğu” gerçeğine dikkat çekti. Hükümetin, bölgedeki acil ihtiyaçları karşılamak için yoğun çaba harcadığını ve vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için gereken her türlü adımı atacaklarını vurguladı.
Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ise yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi.


“Sayın Bakanımız, değerli misafirlerimiz, sevgili Belenliler, bugün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’nin ziyaretiyle bir araya geldik. Öncelikle, Bakanımıza ve beraberindeki heyete Belen’imize hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyorum.
Belen olarak son dönemde yaşadığımız deprem felaketiyle sarsıldık. Ancak bu süreçte birlik ve dayanışma ruhuyla ayakta kalmayı başardık. Devletimizin ve hükümetimizin destekleriyle, depremzedelerimizin yanında olmaya çalıştık. Bu noktada, Bakanımız Mehmet Özhaseki’nin de bugün burada olması, bizlere verdiği destek ve sözleri, bizleri onurlandırmıştır.
Deprem sonrası yaşanan sıkıntıları birlikte aşacağımıza olan inancımız tamdır. Belediye olarak, depremzedelerimizin barınma, gıda ve diğer ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ancak bilinmelidir ki bu süreçte tek başımıza değiliz. Devletimizin gücü ve milletimizin dayanışmasıyla bu zor günleri birlikte atlatacağımıza inanıyorum.
Cumhur İttifakı olarak birlikte hareket ediyor, birlikte güçleniyoruz. Bu birlik ve beraberlik ruhu, Belen’i daha da güçlü kılacak ve geleceğe umutla bakmamızı sağlayacaktır.” İfadelerini kullandı.


2019 seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak aldığımız % 60 oy oranını inşallah 2024 seçimlerinde % 70’e çıkararak, Belen ilçemizi inşallah Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’ye armağan edeceğiz. Hep birlikte, daha güçlü ve daha yaşanabilir bir Belen için çalışmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.
Bölge halkı tarafından büyük ilgi ve destekle karşılandığı ziyaretin ardından, bölgedeki vatandaşlarla birebir görüşerek taleplerini dinleyen Bakan Özhaseki, hükümetin ve belediyenin, Belen ilçesi ve çevresindeki ihtiyaçları karşılamak için birlikte çalıştığını vurguladı.