Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HATAY’I YATIRIM CENNETİ HALİNE GETİRECEĞİZ

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceklerini söyledi.

Öntürk, Hatay’ın deprem felaketinin ardından 7. teşvik bölgesi kapsamına alınmasından dolayı il genelinde yatırımların artacağını, buna paralel olarak da HBB eliyle açacakları meslek kurslarıyla işsizlik problemini çözmeyi hedeflediklerini kaydetti.

İskenderun ilçesine bağlı Yıldırımtepe Mahallesi’nde geniş katılımlı miting gerçekleştiren Öntürk’e AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez ve ilçe teşkilatları eşlik etti.

HATAY’I İMRENİLEN ŞEHİR YAPACAĞIZ

Denizi, dağları, bereketli ovası ve nüfusu ile büyük bir potansiyel barındıran Hatay’da bu potansiyeli kullanamayan ve 10 yıldır kente hizmet üretemeyen beceriksiz HBB yönetiminden 31 Mart’ta kurtulmaya az bir zaman kaldığını kaydeden Öntürk; “Hatay’ımız 186 kilometre sahiline sahip ama plajı, tesisleri yok. Yılda 3 ürün alınan ovası var ama ürünlerini pazarlayacak hali yok. Gençliği var, ama bu gençleri işe yönlendirecek, yaşlılarına keyifli vakit geçirmeyi akıl edecek bir yönetim aklı yok. İnşallah biz 1 Nisan itibariyle Hatay’ı çevremizde imrenilen Konya, Kayseri, Mersin gibi marka bir şehir haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Öntürk, binlerce yıllık birikimi ile Hatay’ın gerçek belediyecilik hizmetlerine kavuşması için tüm hemşehrilerinden Cumhur İttifakı kadrolarına destek vermelerini istedi.