Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ERZİN VE DÖRTYOL’DA SAVAŞ’A YOĞUN İLGİ

HİZMETLERDE İŞBİRLİĞİNE ÖNEM VERİYORUZ

HİZMETLERDE İŞBİRLİĞİNE ÖNEM VERİYORUZ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi Hatay’ı karış karış dolaşarak gönülleri fethetmeye devam ediyor.

Gittiği yerlerde halkın sevgi ve coşkusuyla karşılaşan HBB Başkanı Savaş, içindeki gücü ve gayreti hemşerilerinden aldığının altını çizerek kardeşlik ve barış içinde yaşadıkları Hatay topraklarında, ayırt etmeden bütün kalplere dokunmaya çalıştıklarını söyledi.

Başkan Savaş Erzin ve Dörtyol ilçelerinde yaptığı ziyaretler kapsamında düzenlenen halk toplantılarında vatandaşlarla bir araya geldi.

Savaş, Erzin Yoncadüzü Mahallesi’nde 3,200 m2 alanda kurulan Yoncadüzü Parkı ile Başlamış Mahallesi’nde 1800 m2 alana sahip Dadaloğlu Parkı’nın açılış törenlerine katılarak vatandaşların ve çocukların daha kaliteli ve eğlenceli zaman geçirebilmeleri adına il genelinde park ve yeşil alanların arttırılması adına çok çalıştıklarını söyledi.

Savaş, yine Erzin Belediyesi tarafından Şükrüpaşa Mahallesi’nde 2920 m2 alanda yapımı devam eden, Erzin Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’nin 2. Etap Temel Atma Töreni ile Dörtyol ilçesi Numune Mahallesi’nde içerisinde yazıhanelerin bulunduğu Minibüs Garajı’nın açılış törenine de katıldı.

Savaş, şehrin daha iyi noktalara gelmesi adına emek veren, katkıda bulunan herkese teşekkür ederek yapılan park, pazar yeri ve minibüs garajının vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Savaş, açılışlar esnasında yaptığı konuşmalarda işbirliği içerisinde çalışmanın ve dayanışmanın önemine dikkat çekti.

Hatay’ın her noktasına eşit hizmet ederek sosyal bir belediyecilik anlayışı içerisinde çalıştıklarını anlatan Başkan Savaş, belediye başkanlığı döneminde her mahalleye onlarca kez gittiğine vurgu yaparak şöyle konuştu: Her ne kadar ben ilimizdeki her mahalleye onlarca kez gitsem de, bu mahallelerimizin ihtiyaçlarını, eksiklerini o ilçe ve mahallenin yerel yöneticileri kadar iyi bilmem mümkün değil. Bu yüzden biz çalışmalarımızı yaparken danışma kültürüne, istişareye ve işbirliğine çok önem veriyoruz. İlçe yöneticilerimizle, muhtarlarımızla dayanışma içerisinde ihtiyaca ve eksiklere göre çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu da vatandaşlarımızda karşılığını buluyor ve bizi sevip bize güveniyorlar. Bu kutsal yolda sizin desteğiniz beni çok mutlu etti. Biliyorum ki içimdeki güç ve gayret sizden gelen sevgiyle besleniyor. Biz de kardeşlik ve barış içinde yaşadığımız Hatay topraklarında, ayırt etmeden bütün kalplere dokunuyoruz. Çünkü Dörtyol, Erzin bizim canımız, Hatay bizim canımız.

Savaş son olarak Dörtyol’daki Cumhur İttifakı Seçim Ofisi’ni ziyaret ederek parti temsilcileri ile sohbet etti.

Başkan Savaş’a ziyaret ve açılışlarda Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, Önceki Dönem Milletvekili İsmet Tokdemir, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, İl Başkanı Hakan Tiryaki, Erzin İlçe Başkanı Ali Vural, Dörtyol Belediye Başkan Adayı Dr. Bahadır Amaç eşlik etti.