Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DÖNMEZ: YARALARI EL BİRLİĞİ İLE SARACAĞIZ

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye


Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

İGDAŞ Konteyner Kent’i ziyaret ettik. Depremin yaralarını elbirliğiyle birlikte saracağız. İskenderun’da artık yüzler gülecek.

Cumhuriyet Mahallesi’nde Beşir Çelik kardeşimizin davetiyle mahalle sakinleriyle bir araya geldik.Misafirperverlikleri için çok teşekkür ederim.

Numune Mahallesinde Hüseyin Pekel kardeşimizin hanesine konuk olduk.İskenderun’umuzu ve neler yapacağımız konuştuk. AK Partiye geçerek bizlere desteklerini ilan eden kardeşlerime ve ev hanesine teşekkür ediyorum.

Mustafa Kemal Mahallesi’nde Kemal Dönmez kardeşimizin düzenlediği toplantıda mahalle sakinleriyle bir araya geldik.1 Nisan’dan sonra İskenderun’da ve Hatay’da yüzleri güldürecek değişimin olması için yapacağımız çalışmaları anlattık.Misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum.

Kocatepe mahallesi çeşme durağında Metin Ciğerli kardeşimizin daveti ile sahur sofrasında mahalle sakinleri ile bir araya geldik kendilerine teşekkür ediyorum. İskenderun’da birlik ve beraberliğin sağlandığı bu süreçte 31 Martta kazanan İskenderun olacak.

#HazırızKararlıyız
#Cumhurİttifakı
#İskenderun
#Seçim2024
#mehmetdönmez
#bizimmehmet
#beniskenderunluyum