Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CEYLAN’DAN MEYDAN MAHALLESİ’NE MÜJDE

Yerel seçimlere kısa süre

Yerel seçimlere kısa süre kala mahalle toplantılarına yoğunluk veren İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan meydan mahallesine ziyarette bulundu.

İftar sonrası yapılan programa katılım gösteren mahalleli şikayetlerini dile getirirken; “Stadyum istiyoruz bu bölge futbolu çok seviyor, çok futbolcu çıkardı çocuklarımızın spora olan ilgisini yıktılar.” Açıklamasında bulundu.

“STADYUM İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Nazmi Ceylan Meydan mahallesinde yaptığı konuşmada; “Bir Stadyum yapılmadan mevcut stadyumun yıkılması hataydı ama önümüze bakacağız. Şikayet eden bir yapım yok bu yüzden Stadyum için aklımızda bir proje bir arazi var, gerekirse Spor Bakanlığı’na hep beraber gideceğiz baskımızı yapacağız ve İskenderun’a yakışır bir Stadyumu yapacağız. Söz veriyorum.” Dedi.

“MEYDAN’IN İMARI İYİ NİYETLE YAPILMALIDIR”

10 sene önce İskenderun ve Büyükşehir Belediyesi’nde Meclis Üyeliği yaptım. Özellikle bu bölgeye ayrıca İmar için mücadele ettim. O zaman ki irade ne yazık ki bu mahallelerdeki vatandaşların haklarını teslim edemedi. Bu işler iyi niyetle yapılır, kimseyi mağdur etmeden yapılır. Kar amacı gütmeden yapılır. Sizlere tüm samimiyetimle söylüyorum benim işim bu ve sizin bu sıkıntılarınızı çözmek boynumun borcu olsun. Tüm iyi niyetimle Meydan mahallesinin imarıyla şahsi meselem olacak.” Açıklamasında bulundu.

“BAŞKAN NAZMİ CEYLAN SESLERİ”

İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan toplantıya katılan mahalle sakinlerinin sıkıntı ve şikayetlerini dinlerken sık sık “Helal Olsun Nazmi Ceylan”, “Başkan Nazmi Ceylan” tezahüratlarıyla kesildi. Program sonu hatıra fotoğrafı çekilen mahalleliye İYİ Parti Teşkilatı Türk Bayrağı dağıttı.