Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CEYLAN: “SOKAK HAYVANLARINA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

“İskenderun Sokak Hayvanları Derneği Başkanı ve HAYKONFED Denetleme Başkanı Mine Altay ve kızı Gizem Altay’a ziyarette bulundu.”

"İskenderun Sokak Hayvanları Derneği

“İskenderun Sokak Hayvanları Derneği Başkanı ve HAYKONFED Denetleme Başkanı Mine Altay ve kızı Gizem Altay’a ziyarette bulundu.”

“SOKAK HAYVANLARINA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Patili Canlarımıza sahip çıkmanın insanlık görevi olduğunu deklare eden Ceylan; “Projelerimiz sadece insan odaklı değil. Bu dünyayı hayvanlarımızla beraber paylaşıyoruz. Onlara sahip çıkmamız boynumuzun borcudur. Belediye olarak yuva yapmak ihtiyaçlarını temin etmek için çalışmalara başlayacağız.


Sessiz canlarımızın sorunlarını biliyoruz. Sizler gibi gönüllü dostlarımızın fikirlerine hep açık olan, istişarelere açık bir Belediye anlayışı güdeceğiz.” Açıklamasında bulundu.

Sokak Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Mine Altay ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ” Nazmi Ceylan eskiden tanıdığım samimi, yardımsever biridir. Bu ziyaretinde bile mama desteği ile canlarımıza olan inceliğini gösterdi. Eminim Belediye Başkanı olursa desteğini esirgemeyeceğini biliyorum. Her zaman rahatça kapısını çalacağız ve desteğini esirgemeyecektir.” Açıklamasında bulundu.