Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CEYLAN: “SEKTÖRLERİN SIKINTILARINI DİNLİYORUZ”

İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan bir çok sektörün sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

İYİ Parti İskenderun Belediye

İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan bir çok sektörün sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

“SEKTÖRLERİN SIKINTILARINI DİNLİYORUZ”

İskenderun’da seçim çalışmaları kapsamında tüm iş kollarının sıkıntılarını dinleyerek çözüm odaklı istişarelerde bulunan Nazmi Ceylan Deniz sektöründe faaliyet gösteren Sancar Denizcilik firması sahibi Cengizhan Sancar ve personellerine nezaket ziyaretinde bulundu.

“DENİZ TİCARETİYLE BÖLGEMİZİ KALKINDIRACAĞIZ”

Nazmi Ceylan; “Eskiden limanımıza gelen gemilerdeki yerli ve yabancı turistler bölge esnafımıza nefes aldırıyordu fakat uzun süredir bu imkandan kent olarak faydalanamıyoruz. Yerel ekonomiye canlılık getirecek projelerle el birliği ile bu durumu sizler gibi sektörün içinde bilgi sahibi olan işletmelerle toplantılar yapıp bölgemizi canladıracağız. Sizlere ihtiyacımız var.” Açıklamasında bulundu.
Sancar; “Kentimize gelen yüzlerce insan liman çıkışında çok kötü bir yoldan geçiyor. Bu şehrimiz için utanç verici bir tablo. Sizlerden en başta bu durumu düzeltmenizi istiyoruz.” İfadelerini dile getirdi.

“İSKENDERUN KİLİS KÜLTÜR DERNEĞİ’NE ZİYARET”

İskenderun’da faaliyetlerle gösteren derneklere ziyaretlerde bulunan İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan Kilis Kültür Derneği Başkanı Fatoş Gülşen ve yönetimine ziyarette bulundu.

Dernek hakkında faaliyetlerini dinleyen Ceylan; “Şehrimizde faaliyet gösteren Kültür dernekleri bizlerin Kültür çeşitliliğini gösteriyor. Birlik içinde her şehirden insanlarımızın kardeşçe yaşadığı İskenderun’daki derneklerimiz bizim için önem arz etmektedir.” Açıklamasında bulundu.
Başkan Fatoş Gülşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Başkan Adayı Nazmi Ceylan’a çalışmalarında başarılar diledi.