Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“BU SEÇİM ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNİN SEÇİMİ OLACAK”

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, Dumlupınar ve Muradiye halkına verdiği iftarda çok önemli mesaj verdi;

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, Dumlupınar ve Muradiye halkına verdiği iftarda çok önemli mesaj verdi;
“BU SEÇİM ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNİN SEÇİMİ OLACAK”

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, 31 Mart yerel seçimlerinin önemine değinerek, “Bu seçim çocuklarımızın geleceğinin seçimi olacak. Hizmetlerle donatacağımız İskenderun’un kaderini hep birlikte değiştireceğiz”dedi. Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, iftarını vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla Dumlupınar ve Muradiye Mahallesinde açtı.


İftar yemeğine İskenderun Belediye Eski Başkanı Mete Aslan da katıldı.
Gönül sofrasının kurulduğu mahallede topluca iftar açıldı, dualar edildi. Yediden yetmişe insanlarımızın ilgi göstererek katıldığı iftar yemeğinde gönüller bir oldu, Ramazan ayının, rahmeti, bereketi yaşandı.


Halkımıza dokunmaya onlarla her platformda buluşmaya devam eden Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, yerel seçimlerin Hatay ve özellikle İskenderun için önemine değindi. Bu seçimin çocuklarımızın geleceği için tarihi önem taşıdığını belirten Dönmez, ” Bu memlekette mücadeleden güzel bir şey yoktur. 1 Nisan sabahı Sandıktan patlayan oylarla bu memleketin kaderini değiştiren insanların içinde ‘Bende Varım’ diyeceksiniz. Bakın elimizde silahımız yoktu Kurtuluş Savaşı’nı kazandık. Cebimizde paramız yoktu, ekonomik savaşları kazandık. Şimdi de bizlerde olan yürekle kazanamayacağımız şey yok. O bakımdan 1 Nisan’dan sonra eziyet bitecek. Çocuklarımızın yüzleri gülecek”dedi.