Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ARSUZ’UN GELECEĞİ VE YATIRIMLARI ÖNCELİKLİ GÜNDEM MADDEMİZ

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Cumhur İttifakı Arsuz Belediye Başkan Adayı Gıda Mühendisi Değer Tultak, meclis üyesi adayları, vatandaşlarla Karaağaç’ta buluştu.

Ak Parti Hatay Milletvekili

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Cumhur İttifakı Arsuz Belediye Başkan Adayı Gıda Mühendisi Değer Tultak, meclis üyesi adayları, vatandaşlarla Karaağaç’ta buluştu.


Arsuz’un hizmete doyması için çalıştıklarını belirten Milletvekili Abdulkadir Özel, Devlet Hastanesi başta olmak üzere kamu yatırımlarından en yüksek payı almasını sağladıklarına vurgu yaptı.


Deprem sonrası Arsuz’un yeniden ayağa kalkması için gerekli tüm çalışmaları yapmaya devam edeceklerini belirten Vekil Özel, Belediye Başkan Adayı Gıda Mühendisi Değer Tultak’la yepyeni bir vizyon getirmek hedefine dikkat çekti.


Vekil Özel, deprem sonrası bir çok ilçemizden onbinlerce vatandaşın daha güvenli yaşam için Arsuz’u seçmesinin ilave sorunlara neden olduğunu ve yatırımları zorunlu hale getirdiğini de vurguladı.


Vatandaşlarla keyifli sohbette soruları da yanıtlayan Milletvekili Abdulkadir Özel ve Belediye Başkan Adayı Değer Tultak, Belediyecilik hizmetlerinde çok geride kalmış ve ihmal edilmiş Arsuz’un, Merkezi hükümet, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesinin koordineli çalışmalarıyla tarımdan turizme, ticari kalkınmadan kültürel ve sosyal hayata kadar, her konuda atılım sözü verdiler.
Vekil Abdulkadir Özel ile Başkan Adayı Değer Tultak’la keyifli sohbet gerçekleştiren vatandaşlar, memnun ve umutlu bir şekilde toplantıdan ayrıldılar.