Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DUYGULANDIRAN AÇILIŞ!

İskenderun Gültepe Mahallesinde, MÜSİAD

İskenderun Gültepe Mahallesinde, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı hayırsever işinsanı Ali Özyurt tarafından merhum oğlu Emre Asım Özyurt adına yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi, düzenlenen törenle açılışa gerçekleştirilerek hizmete girdi.

MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Hayırsever İşinsanı Ali Özyurt’un, geçtiğimiz yıllarda vefat eden evladı Emre Asım Özyurt adına İskenderun Gültepe Mahallesi’nde yaptırdığı Aile Sağlığı Merkezi duygulandıran törenle açıldı.

Hatay Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu ile Abdulkadir Özel, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Hatay İl Sağlık Müdürü Dr Mustafa Hambolat ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde duygusal anlar yaşandı.

Ali Özyurt ile eşi Bilge Özyurt’un duygulu anlar yaşadıkları, gözyaşlarına hakim olamadıkları açılışta konuşan Hatay İl Sağlık Müdürü Mustafa Hambolat hizmete girecek sağlık ocağıyla ilgili bilgiler verdi. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise duygulandığı konuşmasında sağlık ocağının yapılış sürecini davetlilerle paylaştı.

Sağlık Ocağı kazandıran hayırsever aileye teşekkür eden AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel ise 1000 yataklı Devlet Hastanesi’nin de bu bölgeye yapılacağını söyleyerek, hayırsever iş insanı Ali Özyurt’a teşekkür etti.

Emre Asım Özyurt Aile Sağlık Merkezi’ni 3 ay gibi kısa bir sürede tamamlandığını belirten Hatay Valisi Rahmi Doğan da yapılan sağlık ocağının bölgeye çok ciddi katkı sunacağının altını çizerek, bu yerin yapılmasında emeği olan iş insanı Ali Özyurt ve ailesine teşekkür etti. Vali Rahmi Doğan hayırsever aileye, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya da AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu plaket verdi.

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Milletvekilleri Abdülkadir Özel, Hacı Bayram Türkoğlu, İskenderun Kaymakamı İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İl Sağlık Müdürü Mustafa Hambolat tarafından kurdele kesimi gerçekleştirildi ve ardından sağlık ocağı gezildi.