Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şükrü Kanadlı Öğrencilerinden Çanakkale Etkinliği

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104.yıl

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104.yıl dönüm dolayısıyla İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğünde, Şükrü Kanadlı Okulunun öğretmen ve öğrencilerinin düzenlediği muhteşem bir oratoryo ile şehitler anıldı.Dünyaya ‘Çanakkale geçilmez’ dedirten zaferin kahramanları, gazileri ve şehitleri İskenderun Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen bir etkinlikle yâd edildi. Şükrü Kanadlı Okulu öğrencilerinin hazırladığı oratoryo 2 gün ve 3 oturum halinde gerçekleştirildi. Son oturuma İskenderun Kaymakamı İskender Yönden de katılarak muhteşem sunumu izledi.

 

Coşkulu ve bir o kadarda anlamlı olan programa ilişkin İskenderun Kaymakamı İskender Yönden “104. Yılında Çanakkale Şehitlerimizi böyle coşkulu ve geçmişinin değerini bilen bir gençlik ile anmak bizler için büyük bir gurur kaynağı oldu. Şükrü Kanadlı Okulunun değerli Müdür ve öğretmenlerine emeklerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Ne mutlu bizlere ki gençlerimizin vatan aşkı hep dipdiri ve günden güne artıyor. Onlarla ne kadar gurur duysak az” dedi.

 

OKULDA DA ANMA ETKİNLİĞİ

Şükrü Kanadlı ilk ve ortaokulunda gerçekleştirilen Çanakkale Zaferinin 104. Yıldönümü programıyla şehitler anıldı. Okul Bahçesindeki etkinlikte komando üniformaları giyen kız ve erkek öğrenciler şiirler okudu, Çanakkale türkülerini söylediler.