Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay Valisi Milletvekilleri ile İncelemedeydi

Hatay Valisi Rahmi Doğan

Hatay Valisi Rahmi Doğan beraberindeki daire müdürleri ile birlikte Samandağ’da Muhtarlarla bir araya geldi. Toplantı sonrası Çevlik– Arsuz yolunda başlayan çalışmaları yerinde inceledi.

Muhtarlarla düzenlenen toplantıya Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın yanı sıra Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu, Samandağ Kaymakamı Murat Kütük, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, kurum il müdürleri, ilgili kuruluşların üst düzey yetkilileri ve muhtarlar katıldı.

Muhtarlarla düzenlenen toplantı sonrasında Vali Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte geçen hafta yapım sözleşmesi imzalanarak yer teslimi yapılan ve inşaat çalışmaları başlayan Samandağ- Arsuz yolu inşaatında incelemelerde bulundular.

BAŞKAN NEHİR ÇALIŞMALARIN BAŞLAMASI SEVİNDİRİCİ

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir Samandağ ilçesi Çevlik Tatil Köyü ve Arsuz ilçesi Kale Mahallesini birbirine bağlayacak olan sahil yolunun yapım çalışmaları başlanmasının sevindirici olduğunu kaydetti.

Bu yolun vaat edilen süre içinde bitirilmesi ve turizmin canlanmasına katkı sunmasını temenni ettiğini belirten Başkan Nehir Şunları söyledi:

“ Bu yolun tamamlanmasıyla birlikte Samandağ ve Arsuz ilçeleri bir çıkmaz sokak olmaktan kurtulacak ve bu ilçelerimizin gelişimine katkı sunacaktır. Buna inanıyorum. İki ilçe arasındaki yolu kısaltarak iki ilçenin ekonomisine katkı sunacak, turizmde evrensel sevginin yakalanmasında önemli yer teşkil edecektir. Bunun sonucunda iki ilçenin doğal ve tarihi yerleri tanıtıldığı takdirde turizme önemli katkıları olacak, inanç turizmi canlanacak ve yöre halkına ekonomik getirileri olacaktır.”

ÇIKMAZ SOKAKTAN KURTULUCAĞIZ

Başkan Nehir, “İlçemize gelen konuklarımız, İskenderun ve Arsuz’a gitmek için Antakya, Belen ve Defne ilçeleri üzerinden gitmek zorunda kalmaktadır. Arsuz ve İskenderun’dan gelen tarım ürünleri uzak mesafe kat etmek zorunda kalmaktadır. Çıkmaz sokak olmaktan kurtulduğumuzda tüm bu olumsuzluklar ortadan kalkacaktır. Bu yolun yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.