Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

12 Nisan Cuma Günü Kentimizde

HABER: Yasemin KARALİ ‘Bir

HABER: Yasemin KARALİ

‘Bir Delinin Hatıra Defteri’ İskenderun’da sahnelenecek.

Usta Oyuncu Genco Erkal’a ödül getiren ve yıllar boyunca kendisiyle özdeşleşip efsaneleşen oyunu “Bir Delinin Hatıra Defteri”, günümüze ışık tutan göndermelerle İskenderunlularla buluşacak.Dostlar Tiyatrosu tarafından sahnelenen ve Forte Drum Club By Akay Organizasyonuyla İskenderunlularla buluşturulacak olan oyun 12 Nisan Cuma günü Simya Koleji’nde gerçekleştirilecek.
Usta oyuncu Genco Erkal,  çevresi tarafından sürekli aşağılanıp alay edilen sıradan bir devlet memurunun yaşadığı karşılıksız aşk ve hayatla kavgasında, hayal dünyasının içinde kayboluşunu anlatacak.Dostlar Tiyatrosu tarafından sahnelenen, yönetmenliğini usta oyuncunun yaptığı “Bir Delinin Hatıra Defteri”nde müzikler Mete Sakpınar’a, sahne tasarımı Duygu Sağıroğlu’na, fotoğraflar Burcu Yetiş’e, kostümler ise Özlem Kaya’ya ait.

“Bir Delinin Hatıra Defteri”, 12 Nisan Cuma 2019, Cuma akşamı saat 20:00’da Simya Koleji Konferans Salonunda izlenebilecek. Oyuna ait biletler; Biletix’ten ve Forte Drum Club By Akay Organizasyon’dan temin edilebilir.