Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BASINDA BAYRAM GECESİ

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti tarafından

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle her yıl geleneksel olarak düzenlenen Basın Dayanışma Gecesi Grand Plaza’da gerçekleştirildi.

Geceye ünlü gazeteciler Yavuz Donat ile Muharrem Sarıkaya’nın yanı sıra yeni kurulan Küresel Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, işadamları ve siyasetin önde gelen isimleri katıldı.

Gecenin solistleri Serhat Aydoğar ile Göksel, sevilen şarkılarla konuklara müzik ziyafeti çektiler.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yönetimi aldığı karar ile gecede yılın duayen gazetecisi ödülü Yavuz Donat’a, Yılın Köşe Yazarı Ödülü Muharrem Sarıkaya’ya ve Küresel Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Ali Dim’ e de, kurucu başkan olması nedeniyle ödül verildi.

İGC Başkanı Veysel Cıncık, yerel gazeteciliğin her geçen gün kan kaybettiğini, yeni kurallar ve kararlarla da ciddi gelir kayıpları olduğunu, bu arada yayıncılığın internet ortamına kaydığını belirterek, ‘’bizi destekleyen herkese teşekkür ediyoruz’ dedi.

Haber Türk köşe yazarı Muharrem Sarıkaya da konuşmasında, yerel basının güç kaybetse de asla yok olmayacağını ifade etti.

Sabah Gazetesi köşe yazarı Yavuz Donat ise, İskenderun da olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, İGC Başkanı Veysel Cıncık’a teşekkür etti.