Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI MEHMET DÖNMEZ’DEN ‘SPOR’A DESTEK

Göreve geldiği günden bu

Göreve geldiği günden bu yana İskenderun’a başarılı hizmetleriyle vatandaşların gönlünde taht kuran Belediye Başkanı Mehmet Dönmez’in hummalı çalışmaları takdir almaya devam ediyor.
İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez’in girişimleri sonucu spor’a yaptığı yatırımlar yavaş yavaş meyvesini vermeye başladı.
İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, İskenderun Gazeteciler Cemiyetine yaptığı ziyarette, “Bölgemizdeki gençlerimizi Türk sporuna yönlendirmek için çok sayıdaki spor tesislerine ihtiyacımız var. Bunun için de Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Öntürk, Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ali Osman Bebek, ilçe müdürümüz Ali Ferit Gündel ve Spor Toto teşkilatımız ile koordineli çalışmalar yapmaktayız. Gençlerimizin daha iyi şartlarda spor yapabilmeler girişimlerimizi hızlandırdık” dedi.
Başkan Mehmet Dönmez’in girişimleri sonucunda İskenderun ve bölgesindeki spor tesislerine yapılacak olan yatırımlar için Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, İlçe Gençlik ve Spor müdürü Ali Ferit Güncel, Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ergün Gözüküçük, aralarında Karayılan Spor tesisleri, İskenderun dış saha ve diğer tesislerde incelemelerde bulundu.
Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, yeni spor tesislerinin bir an evvel yapılması için yoğun çaba içerisine girdik” dedi.