Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YÜKSELİŞ KOLEJİ KALİTESİNİ TESCİLLEDİ

🌟 Yükseliş Koleji ISO

🌟 Yükseliş Koleji ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistem Belgesini Bölgede İlk Alan Özel Okul Olmanın Haklı Gururunu Yaşıyor!🌟

🎉 Büyük bir gururla duyuruyoruz ki, Çukurova Patent Kalite Yönetim ve Danışmanlık Şirketi ile yürüttüğümüz ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistem çalışmalarımız başarıyla tamamlanmıştır. Bu süreçte uluslararası standartların gerekliliklerini eksiksiz yerine getirerek, Hatay’da faaliyet gösteren okulumuz, bölgede bu belgeyi almaya hak kazanan ilk özel okul olmuştur.

🛠️ Çukurova Patent’in sahibi ve Endüstri mühendisi Osman Çekirge’nin danışmanlığında, kalite yönetim sistemimizi en üst seviyeye taşıdık. Bu sayede Genel Müdürümüz Aykut Davut Öktem, ISO 9001:2015 kalite yönetim sistem belgesini teslim almanın gururunu yaşadı.

🗣️ Genel Müdürümüz Aykut Davut Öktem “Bu belge, kalite standartlarımızı yükseltme ve öğrencilerimize daha iyi bir eğitim sunma konusunda ne kadar kararlı olduğumuzu gösteriyor. Belgeyi almamızda büyük pay sahibi olan Ar-Ge Koordinatörümüz Seda Ünal Hanımefendiye azimli çalışmaları için özellikle teşekkür etmek istiyorum” dedi.

#KaliteYönetimi #ISO9001 #EğitimdeMükemmellik #YükselişKoleji #ÇukurovaPatent