Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KADIN DAYANIŞMASI GÜNÜ 

Kendi memleketinizde yaşamanın en

Kendi memleketinizde yaşamanın en güzel yanı tesadüf anlarda bir anda, bir yerde çocukluk arkadaşınızla karşılaşmak, görür görmez anıları kısa olsa da yad edip hal hatır sormaktır. Bunu yanı sıra  yeni insanlarla da tanışıyorum. Cinsiyet bağımsız ama en çok dikkatimi çekenler güçlü kadınlar. 

Özellikle anaç olduğumuzdan sanırım yılmak nedir, sınır nedir, güç nedir çok farkındayız. 

Dönen dünyaya hayat ve şefkat veren tarafız. 

Bu şehir o kadar güzel ki herşeye rağmen inadına buradayım, burada olmayım diye yüzlerce binlerce kadın var. Müthiş bir güç bu. 

İskenderun’daki özel, güçlü kadınları birbirleriyle tanıştırmaya karar verdim. Çünkü her yeni tanıştığım kişi ya da bulunduğum ortamda, hep aklımdan geçen cümle ‘’ Bu kadının yaptıklarının duyulması gerek. Bu kadını, bu kadınla tanıştırmam ve proje çıkarmaları gerek.’’ oluyordu. 

Artık zamanı geldi. Şimdi anaç ve güçlü ruhların birleşme, tanışma zamanı. 

Değerli arkadaşım Bedriye’ye konumu açtığımda ilk cümlesi ‘’Hadi tanıştıralım o zaman!’’ oldu. Bedriye Ulutaş Uçak mekanı olan Begonvilla Düğün & Davet’i Kadın Dayanışması Günümüze açtı. 

Burada akademisyen kadınlar, girişimci kadınlar, kamuda çalışan kadınlar, üreten kadınlar, toprağına değer katan kadınlar yani vazgeçmeyen güçlü kadınlar olacak.Sadece ve şimdilik 150 özel kadınla sınırladığımız bu etkinlikte, bol bol sosyalleşme olsun ve kadınlar birbirleriyle tanışsın istiyorum. Böylece sınırlarımızı aşabiliriz, daha da üretebiliriz, birbirimizden öğrenebiliriz ve birbirimizin varlığından güç bulabiliriz. 

Özellikle depremden etkilenen ama üretmekten asla vazgeçmeyen kadınlarımızın el işlerinin de sergilendiği ve satılacağı standlarımız da olacak. Otizmli çocukların İskenderun’da yapılacak olan özel eğitim sınıfına malzeme alım desteğinde de bu gece sayesinde gerçekleştireceğiz. Böylece birbirimize katkı da sağlayacağız. 

Ayrıca destek sponsorumuz olmayı kabul eden, güçlü kadınların birleşmesine destek olan İskenderun Ticaret Odası, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, İskenderun M&D Tenis Akademisi’ne de gönülden teşekkür ederim. 

İskenderun duygusaldır, denizi ve güneşi olduğu için ılımandır. Eşsiz tatlara, sohbetlere her zaman açıktır. 

Değerli kadınlarımız sizleri 3 Mayıs 2024’te saat 20.00-23.00 arası Begonvilla Düğün & Davet’te görmekten, sohbet etmekten, birleşerek üretmekten çok büyük bir mutluluk duyacağız. 

Bilet LCVsi için asistanım Büşra’ya +90 531 624 31 65 numaradan hemen ulaşın!  

**Buradan deprem sonrasında İstanbul’da depremden etkilenen ve İstanbul’a taşınmak zorunda olan kadınları bir araya toplayan Öykü Atçı’ya da selam olsun. İstanbul’da katıldığım toplantılarında gücün varlığını çok hissettim. Şimdi sıra burada olan kadınlarımızda.