Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TOSUN HUKUK & DANIŞMANLIK BÜROSUYLA HİZMET VERECEK

İskenderunlu Yargıtay Savcısı İbrahim


İskenderunlu Yargıtay Savcısı İbrahim Hakan Tosun Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca’nın elinden plaketini alarak emekli oldu. Bundan sonraki yaşamına Avukat olarak devam edecek. İskenderun’da dünyaya gelen İbrahim Hakan Tosun 1986 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanarak hukuk alanında ilk adımını attı.

Tosun, 1990 yılında mezun olduktan sonra Avukatlık stajını Hatay Baro Başkanı Av. Namık Kemal Atahan’ın yanında tamamladı.

1994 -1997 yılları arasında Ankara adliyesinde Cumhuriyet Savcılığı stajını yapan Tosun daha sonra; Bingöl Cumhuriyet Savcısı olarak göreve başladı. Ardından, Ardanuç, Bucak, Silifke, Gaziantep ‘de Cumhuriyet Savcısı olarak görevini başarılı bir şekilde yürüttü. 2007 yılında Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı olarak görevine devam eden İbrahim Hakan Tosun, Sungurlu, Cumhuriyet Başsavcılığı görevini sürdürdü. 2015 yılında Ankara Batı Cumhuriyet Savcısı görevinin ardından 2015-2024 yılları arasında da Yargıtay Cumhuriyet Savcısı olarak görevini tamamladı.

Kendi isteği ile emekli olan Tosun başarılı çalışmalarından ötürü Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca’nın elinden plaketini aldı.

Tosun, Avukat olarak bundan sonraki yaşamını, Tosun Hukuk & Danışmanlık bürosunu kurarak alanında Ankara da hizmet vermeye devam edecek.