Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İGC YÖNETİMİ PAYAS BELEDİYE BAŞKANI ALTAN’I ZİYARET ETTİ!

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Yönetim Kurulu, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ı makamında ziyaret ederek yeni dönemde başarı dileklerinde bulundu.
Yönetim Kurulunu makamında kabul eden Payas Belediye Başkanı Altan, İGC Yönetimini samimi ve güzel bir ortamda ağırladı.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Altan, gazetecilerin önemine vurgu yaparak “Gazeteciler, toplumun sesi ve vicdanıdır. Onların tarafsız ve doğru habercilik anlayışı, demokrasimizin güçlenmesinde önemli bir rol oynar.” dedi ve gazetecilerin toplumun farklı kesimlerine ulaşma konusundaki çabalarını takdirle karşıladığını belirtti. Ayrıca, gazetecilerin özverili çalışmalarının her zaman destekçisi olacaklarını ifade etti.
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, ziyarette Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk ile koordineli çalışmalarına dair görüşlerini de İGC Yönetim Kurulu ile paylaştı. Altan, “Hatay’ın gelişimi ve refahı için büyükşehir belediyemizle uyum içinde çalışacağız. Projelerimizi işbirliği içerisinde koordine ederek, ilimizin her alanda daha da ileriye gitmesini sağlamak ve yaralarlını en kısa zaman diliminde sarmak için omuz omuza çalışacağız” dedi.
İGC Başkanı Diyap Atar, Payas halkının gönlülerinde taht kuran bir Belediye Başkanısınız. İlçe halkının teveccühü sizi yine yeniden başkan yaptı. Halkın size olan güveni Payas’a hizmet olarak dönecektir” dedi.
Başkan Bekir Altan, İGC Yönetim Kurulu Başkanı Diyap Atar ve Yönetim Kurulu üyeleri, ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti karşılıklı dile getirerek teşekkür ettiler.