Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GÜL; MAKAM KOLTUĞUNU AYBÜKE’YE DEVRETTİ

BELEN BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM

BELEN BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM GÜL; MAKAM KOLTUĞUNU AYBÜKE’YE DEVRETTİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Gazi Abdurrahman Paşa Ortaokulu 5/A Öğrencisi Aybüke Asya Başaran, Belen Belediye Başkanlığını Başkan Gül’den devralarak, ilçe genelinde talep edilen hizmetleri çalışma arkadaşları müdür ve amirlerle paylaşarak, yapılması yönünde talimat vererek, unutulmaz bir deneyim yaşadı.


Bayram coşkusunu ve ülkenin geleceği olan çocukların önemini vurgulamak için Belen Belediye Başkanı tarafından ağırlanan Aybüke Asya Başaran, belediye çalışmalarını yakından gözlemleme fırsatı buldu ve yerel yönetimin işleyişi hakkında bilgi edindi.
Başkanlık makamında oturan genç öğrenci, ülkenin geleceğine dair hayallerini ve düşüncelerini paylaşma fırsatı da buldu. Kendisine sorulan soruları içtenlikle cevaplayan Başaran, gençlerin toplumda aktif rol alması gerektiğini vurguladı ve eğitimin önemini anlattı.
Başkan Gül ise, Aybüke Asya Başaran’ın ziyaretiyle ilgili olarak, “Gençlerin toplum hayatında daha fazla yer alması ve sorumluluk alması bizleri son derece memnun ediyor. Aybüke’nin bizimle bir gün geçirmesi, geleceğe olan güvenimizi arttırıyor. Onun gibi gençlerin ülkenin yönetimine ve toplumsal işleyişine ilgi göstermesi, geleceğe dair umutlarımızı pekiştiriyor. Bu ziyaret, gençlerin perspektifinden bakarak daha aydınlık bir gelecek inşa etmek adına önemli bir adım, buradan Başkanımız Aybüke’ye çalışmalarında başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.