Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN GÜL: 23 NİSAN MİLLİ İRADENİN TÜM DÜNYAYA İLAN EDİLDİĞİ GÜNDÜR

Değerli Belenli Hemşehrilerim, Bugün,

Değerli Belenli Hemşehrilerim,
Bugün, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, ulusal egemenliğin ilan edildiği ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bayramı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlamanın, mutluluğunu yaşıyoruz.
Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve millet iradesinin egemen olduğu tarihi bir dönüm noktasını simgeleyen bu gün, ulusumuzun birlik ve beraberliği, demokrasimizin gücü ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın haklarını kutlama ve vurgulama günüdür.
Bu anlamlı gün, milli iradenin ve demokrasinin önemini hatırlamamızı sağlar. Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu bayram, ülkemizin dört bir yanında coşkuyla kutlandığı gibi, Belen ilçemizde de çeşitli etkinliklerle bayram coşkusunu birlikte yaşayacağız.
Ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza daha iyi bir dünya bırakabilmek için, onların eğitimine ve sağlığına önem vermek, en öncelikli görevimizdir. Bu vesileyle, tüm çocuklarımızın sağlıklı, mutlu ve başarılı bir geleceğe sahip olmaları için çalışmalarımızı hiç durmadan sürdüreceğimizi buradan bir kez daha belirtmek isterim.
Bu duygu ve düşüncelerle;
Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm ulusal kurtuluş mücadelemizin kahramanlarını ve aziz Şehitlerimizi rahmet, kahraman Gazilerimizi minnetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.