Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ARSUZ BELEDİYESİ’NDE DEVİR TESLİM GERÇEKLEŞTİ

31 Mart 2024 seçimlerinde
31 Mart 2024 seçimlerinde Arsuz Belediye Başkanı Seçilen Sami Üstün, Eski Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’den Belediye Başkanlığı görevini devraldı.
Arsuz Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleştirilen devir teslim töreninden önce İskenderun adliyesinde mazbatasını alan Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, 5 yıllık süre içerisinde, çok çalışarak Arsuz’u hak ettiği yerlere getireceklerini ifade etti.
Başkan Sami Üstün, “Asaf Başkanımın bıraktığı çıtanın daha yukarısına taşımak için var gücümüzle çalışacağımız noktasında hiç kimsenin endişesi olmasın. Sağolsun başkanın ve kıymetli meclis üyesi ekibiyle beraber belediye personeli elinden gelenin çok daha fazlasını yaparak bugünlere taşıdı. Bizler de bugün artık bu kutlu bayrağı çok kıymetli başkanımdan devralıp bunu daha yukarıya taşımak için şahsım ve ekibim olarak siz kıymetli belediye personeli amirleri, müdürleri ile birlikte Arsuz’luları daha mutlu etmek adına hepimiz var gücümüzle çalışacağız. Arsuz için yeni bir gün. Bugün hem mutluyuz hem de üzüntülüyüz. Atatürkçü Düşünce Derneği Karaağaç Şube Başkanımız sevgili kardeşim, akrabam Ozan Ünlü’yü maalesef bugün kaybettik. Az önce defnedildi. Onun da çok büyük emekleri vardı. Allah’tan ona rahmet diliyorum. Sevenlerine de başsağlığı sabırlar diliyorum.
“Herkesin Belediye Başkanıyım”
Arsuz emin ellerdeydi. Aynı zamanda bizim yarınlara daha umutlu bakabilmek, daha güzel yatırımlar yapabilmek adına, hareket edebileceğimiz noktada bize bıraktığı imkândan dolayı hepinizin huzurlarında Asaf başkanıma çok teşekkür ediyorum. Saygılarımı sunuyorum. Bu dönem de Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarında bir belediye yönetimi devam edecek. Ama bunu herkes bilsin ki 31 Mart’a kadar Onurla sırtımızda taşıdığımız bu 6 okun, Atatürk’ün emaneti olan bu partinin forması, bugünden itibaren, mazbatayı aldığımız andan itibaren rengi kırmızı beyaz, al yıldızlı bir formadır. Artık herkesin Belediye Başkanıyım. Hiçbir kişiyi ve kesimi ayırmadan Herkes için, tüm Arsuz için en iyisini düşünmeye ve yapmaya çalışacağız,” ifadelerini kullandı.
Arsuz Belediyesi Eski Başkanı Dr. Asaf Güven, yeni seçilen Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün’e, Meclis Üyelerine başarılar diledi. Asaf Güven, “Bugün, yeni bir dönem başlıyor. 5 yıl önce birlikte bugünkü gibi başladığımız bir dönemin benzeri. Felaketlerin hiçbir zaman bir daha tekrarlanmamasını canı gönülden diliyorum. 5 yıl içerisinde Sami Başkanımla da beraber başladık ve bitirdik. Bugün de sıkıntılarımız var ama sürdürülebilir bir mali bütçele getirdik bugüne kadar. Sizlere teslim edeceğiz. Bunun sürdürülebilir olması çok önemli. Sizin çabanızla sizin gayretinizle ve sizin getireceğiniz yeni fikirlerle, devam edecek. Sami Başkanımızın ve Yeni Meclis Üyesi arkadaşlarımızın başarılı olacağına da inanıyorum. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.