Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İTSO’DA ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İTSO Başkanı Yılmaz, ‘İş


İTSO Başkanı Yılmaz, ‘İş Dünyası olarak 2024 Yılından Umutluyuz’

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Aralık ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Zeki Altun Başkanlığında gerçekleştirildi.
İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Aralık ayı meclis toplantısı öncesinde deprem sürecinde şehrimizde KOSGEB Hatay İl müdürlüğü yapan ve görevini tamamlayan Ali Ustaya hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti. İTSO Başkanı Yılmaz, “6 Şubat tarihinde bölgemizde yaşanan deprem felaketi sonrasında üyelerimizin sorunlarının çözümü için yoğun çaba sarf eden ve desteklerini esirgemeyen KOSGEB Müdürümüz Ali Usta’ya teşekkür ediyoruz” dedi. Nevşehir KOSGEB Müdürü iken Hatay KOSGEB Müdürlüğü görevine getirilen Ali Usta, “Deprem sonrası bölgemizdeki işletmelerimizin sorunlarını çözmek ve ihtiyaçlarını giderme noktasında elimden gelen gayreti gösterdim. İTSO Başkanımız Levent Hakkı Yılmaz üyelerin sorunlarının çözümü için bizlerle sürekli temas halinde oldu. Bizde işletmelerimize destek olduk. Bu gün burada bizlere verilen plaketten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


Plaket takdimi sonrası Aralık ayı meclis toplantısına geçildi.
İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, meclis toplantısında yaptığı konuşmasında, 2023 yılını değerlendirerek; “2023 yılı bölgemizde yüzyılın deprem felaketinin yaşandığı, oldukça yıkıcı bir yıl oldu. Deprem felaketinin yararlarının sarılması ve bölgemizin yeniden toparlanması konusunda oda olarak elimizden gelen desteği sağladık. Öncelikle belirtmek isterim ki, depremin ilk birkaç gününün atlatılmasının ardından, oda olarak asli görevlerimizi yerine getirme konusunda çok hızlı aksiyon aldık. Sürekli sahada yer aldık. Oda olarak üyelerimizin ihtiyaçlarının giderilme noktasında, hizmetlerimizi mart ayından bu yana aksatmadan sürdürüyoruz. Depremde evlerini kaybeden vatandaşlarımıza, çadır ve konteyner temin edilmesi, temel ihtiyaç malzemelerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması noktasında çalışmalarımız oldu. Üyelerimizin finansmana ulaşma noktasında bankaların en üst düzey yöneticileri ile görüştük. Bunun yanında KOSGEB İl müdürlüğünü İskenderun’a getirdik ve kendi binamızın altında hizmet vermeye başladılar.Üyelerimizin KOSGEB hibe desteklerinden faydalanmalarını sağladık. Temennimiz 2024 yılında bölgemiz ekonomisinin gelişmesi, işletmelerin ve üyelerimizin ticari faaliyetlerini daha rahat sürdürmeleri yönündedir” dedi.


İTSO Aralık ayı meclis toplantısında Muhasip üye Gassan Kuran, 2024 yılı bütçesi ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi. Aralık ayı meclisinde, 2024 yılı bütçesi oy birliği ile kabul edildi.
İTSO Aralık ayı Meclisinde Hesapları İnceleme Komisyonu Başkayı Yüksel Cirdi mizan ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi.
Aralık ayı meclisinde, İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Kurucular kurulu toplantısı da yapıldı.
İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı Doğan Erten Vakfın 2024 yılı faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
Aralık ayı meclisinde, İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Kurucular kurulu toplantısında, Hesapları İnceleme komisyon Başkan yardımcısı Nasrettin Murt meclis üyelerini bilgilendirdi.
Aralık ayı meclisinde, İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfının 2024 yılı bütçesi de görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.