TED Dörtyol Koleji Ortaokulu öğrencisi Burak Türkay, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında gösterdiği üstün başarıyla Türkiye’nin köklü eğitim kurumlarından Galatasaray Lisesi’ne yerleşti.
LGS’de elde ettiği başarılı sonuçla Galatasaray Lisesi’ne yerleşmeye hak kazanan Burak Türkay, ailesini ve öğretmenlerini gururlandırırken, TED Dörtyol Koleji’nde de büyük sevinç yaşattı.

TED Dörtyol Koleji Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Münevver Merve İkiz, öğrenciyi başarısından dolayı tebrik ederek, elde edilen sonucun disiplinli çalışma ve doğru rehberliğin bir göstergesi olduğunu belirtti.
İkiz, yaptığı açıklamada, “TED Dörtyol Koleji Ortaokulu öğrencimiz Burak Türkay, LGS’de gösterdiği üstün başarı sonucunda Türkiye’nin seçkin eğitim kurumlarından Galatasaray Lisesi’ne yerleşerek bizleri gururlandırdı. Bu değerli başarı; azmin, disiplinli çalışmanın, doğru rehberliğin ve güçlü bir eğitim yolculuğunun en güzel göstergelerinden biridir” dedi.
Başarıda öğrencinin ailesi ve öğretmenlerinin önemli katkısı bulunduğunu vurgulayan İkiz, “Bu başarıda emeği geçen velilerimiz Ziya Türkay ve Kadriye Türkay’ı ve değerli TED Dörtyol Koleji ortaokulu öğretmenlerimizi canıgönülden tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Burak Türkay’ın Galatasaray Lisesi’ne yerleşmesi, TED Dörtyol Koleji’nin eğitim camiasında da gurur verici bir başarı olarak değerlendirildi.


