Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

REKTÖR DURUEL’DEN RECEP ATAKAŞ’A İŞ BİRLİĞİ ZİYARETİ

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Duruel, üniversite-sanayi iş
İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Duruel, üniversite-sanayi iş birliğini geliştirmeye yönelik temasları kapsamında Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş’ı ziyaret etti.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Kanca’nın da eşlik ettiği Rektör Duruel, samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette, İşinsanı Recep Atakaş ile İskenderun’un sanayi ve yükseköğretim alanındaki gelişimi, üniversite-sanayi iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik çalışmalar ve bölgeye katkı sağlayacak ortak projeler üzerine değerlendirmelerde bulundu.
İskenderun Teknik Üniversitesi’nin bölgenin güçlü sanayi altyapısıyla daha yakın iş birlikleri geliştirmeye önem verdiğini belirten Rektör Duruel, “Üniversite olarak şehrimizin ve bölgemizin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yürütüyor, sanayimizle kurduğumuz güçlü iş birliklerini daha da geliştirmeyi hedefliyoruz. Sayın Recep Atakaş’a nazik ev sahipliği ve üniversitemize gösterdiği yakın ilgi için teşekkür ediyorum” dedi.