Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

HBB’DEN PERSONELLERİNE TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), çalışanlarının mesleki ve akademik gelişimlerine katkı

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), çalışanlarının mesleki ve akademik gelişimlerine katkı sunmak amacıyla önemli bir ilke daha imza atıyor.

HBB ile Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) arasında imzalanan iş birliği protokolü çerçevesinde, belediye personeline yönelik özel olarak tasarlanmış “Tezsiz Yüksek Lisans Programı”, 2025-2026 eğitim-öğretim yılı güz döneminde başlayacak.

HBB Genel Sekreteri Hayrettin Güngör ile MKÜ Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren tarafından imzalanan protokol, Büyükşehirde ilk kez uygulanacak özgün bir akademik modeli hayata geçiriyor.

Program, belediye mevzuatına ve yerel yönetim ihtiyaçlarına dayalı, alanına özel geliştirilmiş ders müfredatı ile personellere yeni bir vizyon kazandırmayı hedefliyor.

HBB İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı yetkilileri koordinasyonunda yürütülecek olan bu özel program, kurum içi öğrenme kültürünü güçlendirmeyi ve çalışanların kariyer gelişimini destekleyeceğini vurguladı.