Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SABAHATTİN UYGUN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin uzun

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin uzun yıllar yönetim kurulu üyeliğinde bulunan ve yeni dönemde Üst Kurul Delegesi olarak göreve devam eden Sabahattin Uygun, cemiyet yönetim kurulunun takdirini kazandı.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleri, Uygun’u ziyaret ederek özverili çalışmaları ve cemiyete yaptığı katkılardan dolayı kendisine teşekkür ettiler.


İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, cemiyetimize verdiği uzun yıllara dayanan katkılardan dolayı Sabahattin Uygun’a övgü dolu sözlerle teşekkür etti.
Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği toplantıda konuşan Atar,İGC Üs Kurul Delegesi Uygun’un İskenderun basınına olan katkılarının yadsınamaz olduğunu vurgulayarak, ” Sayın Sabahattin Uygun’un cemiyetimize emeği çok. Bu güne kadar verdiği hizmetlerden dolayı kendisine müteşekkiriz. Yine cemiyetimizin üs kurul delegesi olarak katkıları devam edecektir.” dedi.
Sabahattin Uygun ise, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin gelişim sürecine katkıda bulunmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu ifade etti. “Bu cemiyetin bir parçası olmak her zaman gurur kaynağım oldu. Bugüne kadar elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım, bundan sonra da destek vermeye devam edeceğim,” diye konuştu.
Ziyaret, Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.