Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BASIN ÖDÜLÜNÜ UYGUN ALDI

SABAHATTİN UYGUN, YILIN BASIN

SABAHATTİN UYGUN, YILIN BASIN ÖDÜLÜNÜ DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN GAZETECİLER ADINA ALDI…

Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun, KAMU-DER tarafından verilen ‘Yılın Basın Ödülü’nü almaya layık görüldü.
Türkiye’nin en prestijli ödül törenlerinden biri olarak kabul edilen KAMU-DER Geleneksel Ödül Töreni Ankara’da düzenlendi.


Düzenlenen tören siyasetten iş dünyasına kadar pek çok ismi bir araya getirirken adaylar arasında ödül kazanan isimler arasında Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun da yerini aldı.
İskenderunlu Medya Patronu Sabahattin Uygun, düzenlenen törende ödülünü Kamu-Der Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Demirci’den alırken, 2024 yılı Kamu-Der yılın basın ödülünü kazanmayı başardı.


Kamu-Der Genel Başkanı Cevdet Bastuğ’un da çalışmalarını bizzat tebrik ettiği Sabahattin Uygun; “30 yıl önce faaliyet göstermeye başladığımız meşakkatli basın yolunda, zor şartlara rağmen, özveriyle çalışan deneyimli, kaliteli, saygın ekibimizle halkın gündemini saptayan ve daima bölge halkının yanında duran yayıncılık anlayışımızla, toplumun her kesiminin güvenini kazanmış olmaktan dolayı mutlu ve gururluyuz. Düzenlenen bu törende başta Kamu-Der Genel Başkanı Cevdet Bastuğ olmak üzere bu ödülü bize layık gören herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Ödülümü 6 Şubat felaketinde Hatay’da hayatını kaybeden gazeteciler adına alıyorum. Ruhları şad olsun…” şeklinde konuştu.
Törende ayrıca başarılı çalışmalarıyla Dörtyol Belediye Başkanı Dr. Bahadır Amaç ve Arsuzlu iş insanı İlker Köybaşı ve Siirt ve Batmanlılar Derneği Başkanı Yaşar Araç’ta ödüle layık görüldü.