Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İLKER KÖYBAŞI’NA YILIN İŞ İNSANI ÖDÜLÜ!

Köybaşı İnşaat Yönetim Kurulu

Köybaşı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İlker Köybaşı başarılarına yenilerini eklemeye devam ederken KAMU-DER tarafından verilen Yılın İş İnsanı Ödülü’nü almaya layık görüldü.

Türkiye’nin en prestijli ödül törenlerinden biri olarak kabul edilen KAMU-DER Geleneksel Ödül Töreni 2024 düzenlendi. 

Düzenlenen tören siyasetten iş dünyasına kadar pek çok ismi bir araya getirirken adaylar arasında ödül kazanan isimler belli oldu. Bu isimlerden biri de Hatay’ın sevilen simalarından depremde zarar görmeyen inşaatlarıyla başarılı iş insanı Köybaşı İnşaat sahibi İlker Köybaşı oldu.

Hatay Arsuzlu iş insanı İlker Köybaşı düzenlenen törende ödülünü İstanbul Gençlik ve Spor eski Daire Başkanı Mehmet Kır’dan alırken, 2024 yılı Kamu-Der yılın iş insanı ödülünü kazanmayı başardı. 

Eski Milli Eğitim Bakanı Mehmet Sağlam, Kamu-Der Genel Başkanı Cevdet Bastuğ’un da çalışmalarını bizzat tebrik ettiği İlker Köybaşı, “Unutmayalım ki, deprem can kaybı yasatmadı, binalarımız yaşattı. Deprem olmadan sağlam binalar yapılmalı. Bizlerde yıllardır bu inançla binalar inşaa etmeye devam ediyoruz” sözleriyle alkış aldığı ödülünü almanın sevincini sosyal medyadan paylaşırken emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Törende ayrıca başarılı çalışmalarıyla Dörtyol Belediye Başkanı Dr. Bahadır Amaç ve İskenderunlu iş insanı Sabahattin Uygun’da ödüle layık görüldü.