Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SİNAN AKGÖL: “GÜÇLÜ BİR BARO KURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Hatay Barosu Başkan Adayı

Hatay Barosu Başkan Adayı Av. Sinan Akgöl:
“GÜÇLÜ BİR BARO KURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Hatay Barosu’nun olağan genel kurul seçimleri, 13 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek. Bu önemli seçimlerde Turuncu Liste ile yarışa giren Av. Sinan Akgöl, seçim sürecinin birlik ve beraberlik içinde geçmesini temenni etti.

6 Şubat depremlerinden olumsuz etkilenen meslek gruplarından biri olan Hatay Barosu, yaralarını sarmaya başladı. Depremler sırasında hayatını kaybeden meslektaşlarını her fırsatta anan Hatay Barosu, 13 Ekim Pazar günü saat 09.00’da yeni başkanını seçmek için sandık başına gidecek.

“Hatay İçin Elimizi Taşın Altına Koyma Zamanı”

Mevcut Başkan Av. Erhan Nizamoğlu’na da listesinde yer veren Av. Sinan Akgöl, seçimle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Hatay’ımız için, meslektaşlarımız için şimdi elimizi taşın altına koyma zamanı. Tek gayemiz, bir an önce eski günlerine dönmesini istediğimiz bir Hatay. Meslektaşlarımızın bu süreçte yaşadığı sıkıntıları ve ihtiyaçlarını biliyoruz. Aday kurul listelerimiz ile bu eksiklerin bir an önce giderilmesini sağlamak amacıyla aday olduk. İnanıyoruz ki; bu seçimlerde sonuç ne olursa olsun, kazanan Hatay Barosu olacaktır,” dedi.

“Güçlü Bir Baro İçin…”

Seçim kampanya sürecini “Güçlü Bir Baro İçin…” sloganı ile yönettiklerini belirten Av. Sinan Akgöl, Yönetim Kurulu aday listesini de açıkladı. Yönetim Kurulu adayları arasında Av. Denizhan Erbek, Av. Tamer Demirci, Av. Kerem Kök, Av. Belgin Yıldız Ekinci, Av. Fadıma Ülkü Atahan, Av. Hamdi Evren, Av. Ömer Saruhan, Av. Hasan Yorulmaz, Av. Yunus Kahraman ve Av. Yılmaz Su yer alıyor.

Disiplin Kurulu adayları ise Av. Safa Ezer, Av. Sezgin Özcan, Av. Pırıl Debooğlu Barak, Av. Sezen Keskin Uyar ve Av. Abdulsamet Bolat olarak açıklandı. Türkiye Barolar Birliği (TBB) delege adayları arasında ise Av. Nesrin Kültür, Av. Erhan Nizamoğlu ve Av. Ramazan Alpaslan bulunuyor.