Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ŞAİR SUNA KALKAN, ASİ GÖNLÜM ADLI ŞİİR KİTABINI İMZALADI

Şair Suna Kalkan, Asi

Şair Suna Kalkan, Asi Gönlüm Adlı Şiir Kitabını imzaladı

İskenderunlu şair Suna Kalkan, “Asi Gönlüm” adlı şiir kitabını İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde gerçekleştirdiği bir etkinlikle tanıttı. 6 Şubat’ta Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremler sonrasında bölgede yaşanan acıların şiirlerine yansıdığı şiirin kitap arka kapağında yer aldığı eseri imzalayan Kalkan, duygularını şiirlerle ifade etti. Kitabın arka kapağında yer alan ve deprem sonrası yaşadığı derin duyguları aktaran dizeler, etkinliğe katılan şiir severler üzerinde güçlü bir etki bıraktı.


Kalkan, deprem sonrası yaşanan travmayı ve çaresizliği de şu dizlerle dile getirdi. “Sesimi duyan var mı? Bir kıyameti yaşadığımız… Ölümüne uyumuşuz bilmeden… Kalanlar da öbür âlemde, gömülmeden… Donmuş ruhlarıyla ölü canlar dolaşıyor sokaklarda… Her yerde ölüm, her yerde ceset… Hiç bu kadar yakın olmamıştı umutsuz ve sonsuz kaset… Sesimi duyan var mı?”
Kalkan’ın “Asi Gönlüm” adlı eseri, özellikle deprem sonrası bölgede yaşananları şiir diliyle anlatması bakımından dikkat çekti.
Ziyarette; Suna Kalkan ile şiir ve yazı sanatı üzerine İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler keyifli bir sohbet ortamı yarattı.
Ziyaretin sonunda karşılıklı güzel dilekler iletildi. Ardından, günün anısına toplu bir fotoğraf çekimi yapıldı.
İGC Üyeleri, Şair Suna Kalkan’a teşekkür ettiler.