Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SON BAŞVURU 9 EYLÜL

HBB’NİN ÜCRETSİZ LGS VE

HBB’NİN ÜCRETSİZ LGS VE YKS KURSLARINA KAYITLAR DEVAM EDİYOR

BAŞVURULAR ALO 153 ÜZERİNDEN YAPILIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Antakya Destek Eğitim Merkezi’nin 8’inci ve 12’nci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediği ücretsiz hazırlık kurslarına kayıtlar devam ediyor.

HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı Destek Eğitim Merkezi, uzman öğretmen kadrosu ve ücretsiz servis imkânıyla 8’inci ve 12’nci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediği lise ve üniversite hazırlık kurslarına devam ediyor.

LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrencilere destek vermek amacıyla düzenlenen ücretsiz hazırlık kurslarına kayıtlar 23 Ağustos’ta başladı. Kayıtlar 9 Eylül tarihinde sona erecek.

Merkez, ücretsiz verdiği kursların yanı sıra öğrencilere konu anlatımlı kitap, soru kitapçıkları ve kırtasiye desteği de sağlıyor.

Öğrencileri tercih döneminde de yalnız bırakmadıklarını ve ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti verdiklerini dile getiren yetkililer, 2023 – 2024 yılında sınavlara hazırlanan öğrencilerin çoğunun tercih ettikleri üniversite ve liselere yerleşmeyi başardığını aktardı.

Güçlü ve aydınlık Türkiye’nin en büyük garantisi olacak gençlerin ve çocukların eğitim yolculuğunda yanlarında olmaya devam edeceklerinin altını çizen HBB yetkilileri, kayıtların 9 Eylül tarihinde son bulacağını hatırlatarak kurslardan faydalanmak isteyen öğrencilerin “ALO 153” numaralı büyükşehir hattından başvurularını yapabileceklerini belirtti.