Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Gülşah ERDENER AKIN

YAŞIYORUZ!

İngiltere’de NERIS Analytics Limited şirketinin yaptığı bir test var. Bu test, ünlü psikiyatrist Carl G. Jung’un kişilik ve karakter teorilerine dayanarak hazırlanmış. İlk kez 1921’de “Psychological Types” kitabında önerilen bu metodoloji, o zamandan bu yana kişilik analizi, kişisel gelişim ve takım oluşturma alanlarında geniş kabul görmüştür.

Bu testte sorulan özel sorular ile genel olarak hangi kişilik tipinde olduğunuz analiz ediliyor. 

Böylece aslında nasıl bir insan olduğunuzu da hemen hemen biliyorsunuz. Çalıştığınız arkadaş gruplarınızın da nasıl bir yetkinlikte olduğunu anlıyorsunuz.

Ben ve çevrem bu test karşımıza çıktığında yaptık. Çok etkilendim şahsen. Çünkü çevremdekiler tam da onları düşündüğüm gibi kişilik sonuçlarına sahipti. 

Bu test sizi 16 kişilik çeşidinden biri ile eşleştiriyor. Analistler, Diplomatlar, Gözcüler, Kaşifler ana başlıkları altında 16 kişilik çeşidi var. Ben bu testi yaparak 16 kişilikten Diplomatların altındaki grupta ‘Önder’ kişilik özelliğine sahip olarak sonuçlandım. Merak edenler inceleyebilir.

Sizde mutlaka görseldeki QR kodu okutarak bu testi kendinize yapın ve kim olduğunuzu genel olarak görün isterim. 

Şimdi gelelim ‘’YAŞIYORUZ!’’ kısmına. 

Deprem zamanında kısa bir süre de olsa aileme ulaşamamıştım. Sonrasında sadece babama ulaştım ve telefonu açarak ‘’YAŞIYORUZ!’’ dedi. Sevineyim mi yoksa ne kadar büyük bir felaket buna mı şok olayım bilemedim. Yaşamak, hayatta kalmaktan farklıdır. İnsan hayatı yaşar ve nasıl yaşadığına bağlı olarak pişman olarak ya gözleri açık gider ya da huzurla yaşamı terk eder. 

Bu kişilik testi özellikle birileri ve kim olduklarını görmeleri için çok değerli. 

Bu hayatı gerçekten ve hakkıyla yaşamanız ve hayatta kalıp faydasız olmamanız dileğiyle. 

Güzel bir hafta dilerim. 

SON HABERLER